SÅ tæt på at få drømmefyren … men…‏

14. februar 2013 Brevkassen 0

drømmefyren for mig

Spørgsmål

Hej, min historie er lidt lang og kompliceret, men jeg skal gøre den så kortfattet jeg kan.
Da jeg var 14 fik jeg min første kæreste. Jeg havde været forelsket i ham i lang tid og vi havde kendt hinanden hele vores liv. Vores forældre er rigtig tætte og vi er på en måde vokset op sammen. Vi var sammen ½ år og besluttede sammen at gå fra hinanden, da vi jo ikke var så gamle og gerne ville prøve lidt forskelligt. Men det var som om vi aldrig helt glemte hinanden. Vi har altid flirtet meget, men har dog holdt os til at være venner. Gode venner endda. Selv efter vi begge er flyttet hjemmefra, ses vi bare os to. Vi har gennem de sidste 7 år haft kærester på skift og jeg respekterer ham højt, så har aldrig prøvet på noget. (Selvom jeg har haft følelser for ham i flere år)

Vi sås så i sidste uge, efter han har været ude og rejse i over ½ år. Første gang begge singler på samme tid i 7 år. Vi snakkede hele aftenen og det endte med vi havde sex og jeg overnattede.

Har skrevet til ham 2 gange og givet udtryk for at jeg gerne vil ses med ham igen snart (på en diskret, ikke desperat måde). Han har virket positiv. Men har ikke kontaktet mig eller givet udtryk for, hvornår han vil ses.

Prøver han at trække den ud i håb om at jeg bare glemmer det, eller stiltiende forstår en afvisning, eller er der en dybere forklaring til at han er så tilbageholden?

[hr]

Svar på spørgsmål

Kære anonym

Det lyder som en god historie, og jeg håber inderligt, at den også får en god slutning 🙂

Hvis jeg var dig, så ville jeg kaste mig ud i det. Nu har I ventet i så lang tid, og nu er tiden måske inde til at gøre noget ved det. Er det ikke bedre, at du tager chancen nu end ikke at gøre det, og så altid leve i uvidenhed om hvordan det kunne have været?

Der er en chance for at han siger nej, og ikke er interesseret. Det må du bare tage med for sådan er livet. Det kan også sagtens være, at han siger ja, og du selv finder ud af efterfølgende, at han faktisk slet ikke er noget for dig.

Du kan sige hvad du vil om hvor godt I kender hinanden, men når man bliver kærester, så er det bare et helt andet spil. Der er ikke nogen garanti at det vil lykkes.

Jeg anbefaler dig, at du gør det klart overfor ham, at du faktisk er vild med ham. Der er ingen grund til at du starter med at sige at du har været forelsket i ham i mange år. Det kan måske have den modsatte effekt.

Bare vær ærlig, og fortæl dine følelser. Enten er han interesseret eller også ikke. Hvis han ikke er, jamen så kan du fortsætte dit liv og vide, at det ikke kunne være blevet til noget, og på den måde får du ro netop fordi du forsøgte.

Årsagen til at han ikke lide svarer dig med det samme kan være mange forskellige. Han er måske tilbageholden og vil ikke vise for meget, da han håber at du så vil komme til ham, eller måske er han slet ikke interesseret.

Det er derfor bedst for dig, at du bare finder ud af det hurtigst muligt. Start stille og roligt ud med at forklare ham det, og husk at du ikke nødvendigvis behøver at hælde ud med følelser, men han skal forstå at du godt kan lide ham, og at du vil mere.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *