Eks kæreste – Hvad gør jeg?

08. marts 2013 Brevkassen 0

Spørgsmål til Brevkassen

Kære Brevkasse

Jeg ville bare hører om i kender det her, jeg var sammen med min eks i torsdags og vi hyggede på en cafe osv, og efter det tog vi hjem til mig hvor det endte lidt i sjov ” slås for sjov ” og så kyssede vi og jeg tænker der hmm er det fordi hun savner mig eller fordi hun har lyst, hun vil rigtig gerne sove med mig igen siger hun selv og det gjorde ik noget vi kyssede den dag der, og så puttede hun sådan ind til mig og sov lige en time og hyggede sammen, 🙂 vil bare hører om den er god nok om hun måske savner mig siden hun gerne vil disse ting med mig…? er lidt i tvivl og tænker meget over det, hver week skriver / ringer hun til mig og vil sove hos mig der… men hun skriver ikk altid hverdag da hun har meget arbejde og andre ting og se til 🙂

[hr]

Svar på spørgsmål

Hejsa

Det virker til, at den er god nok. Tag da chancen og inviter hende ud 🙂 Der er ikke rigtig så meget andet at sige til dig end at komme igang. Der sker hellere ikke noget hvis du spørger hende om, hvad hun gerne vil.

Held og lykke 🙂

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *