Græder mig konstant i søvn

17. marts 2013 Brevkassen 1

brevkasse græder mig i søvn

Spørgsmål:

Jeg er en pige på 14 år snart 15 år… Jeg sidder i et problem eller hvad man kan kalde det…
Jeg har nogle spørgsmål til dig, men tror det vil være en god ide at du lige får historien på den korte måde så du ved hvad der er sket!:-/

Det hele startede med jeg havde skrevet med en søøød dreng fra skolen, han gik en klasse over mig.. Så vi snakket aldrig sammen over i skolen:-(
Men så endte det med vi ikke skrev sammen i et halvt års tid, hvorfor det ved jeg faktisk ikke….

Men så her for et års tid siden skrev han til mig, det skal siges vi havde aldrig talt sammen aldrig været sammen kun skrevet sammen og set hinanden over i skolen…

Læs de fedeste nyheder her!

( De var mandag) Men den dag han skrev til mig igen blev jeg ultra glad, for havde savnet og skrive med ham… Jeg sagde så til ham at jeg ikke gad havde et mobil venskab igen… Det gad han heller ikke, så vi lavede en aftale med at mødes om aftnen… Da vi mødtes tænkte jeg bare, der står han jo… Det er jo min drømmedreng!!! Vi var så sammen hele ugen.. Og det endte med vi begyndte at kysse lidt og vi fik følelser for hinanden… Men det endte med jeg mistede ham fordi han havde misforstået en samtale på min mobil…
Efter 5 måneder snakket vi ud og fik noget igen.. Jeg mistede ham igen, hvorfor det ved jeg ikke….
Og den dag idag har vi ikke noget…
Men jeg tænker på ham hverdag hele tiden…

Har du ikke nogle råd med hvordan jeg ikke tænker såååå meget på ham mere?
Er det bare mig der er dum, og burde bare glemme ham hurtigt?
Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre…. Græder mig selv i søvne konstant og hele tiden… Og se ham i skolen hver dag gør ultra nega meget ondt i hjertet…..

Hilsen

Den Anonyme pige

[hr]

Svar:

Kære Anonym pige

Tusinde tak for dit spørgsmål. Lad mig først og fremmest understrege. Du kommer til at klare dig helt fantastisk fint, med eller uden denne dreng 🙂

Hvorfor skriver jeg det? Noget af det mest fantastiske ved at blive forelsket i en alder af 14 år, er at uanset hvor knust dit hjerte bliver, så vil du på et eller andet tidspunkt (garanteret indenfor max 1 måned) begynde at få det bedre.

Hvordan kan jeg vide det? Fordi du hverken er den første eller sidste der får sit hjerte knust af en dreng eller en pige. Hvad kærlighed angår, så er mennesker indstillet på den måde, at jo yngre de er, jo lettere vil de komme over hjertesorg.

I er meget unge begge to, og det at du mister ham på grund af en simpel misfortåelse viser blot:

 1. I er meget unge!
 2. At drengen er et fjols 🙂

Men for at svare på dine spørgsmål:

Der findes forskellige måder at komme over hjertesorg på. Eftersom vi er alle forskellige, så har vi hver især brug for forskellige ting. Mit bedste råd til hvordan du kommer over ham er, at du skal få ham afmystificeret.

Hvad betyder det? Når man er forelsket, kan man have utrolig let ved at “bygge” mange fantastiske og gode ting op omkring den person, man nu er forelsket i. Hvorfor tror du, at det altid er nemt at give kærlighedsråd til alle andre end en selv?

Nyheder i Danmark

Netop fordi man ikke er blind og dum, som den forelskede 🙂

Det du skal gøre er slappe af et stykke tid. Uanset om du vil det eller ej, så gør tiden noget ved dig. Jo yngre du er, jo bedre virker tiden som en helende faktor.

Når der er gået et stykke tid, så vil du få det bedre. Når dét sker, er dit næste skridt at møde drengen og se for dig selv, at han blot er en simpel dreng på de 15-16 år. Du tror måske at han er mere speciel end andre drenge, men chancen for at du tager fejl er MEGET stor 🙂

Alle fortæller dig garanteret, at du kommer til at møde andre drenge, og at der findes masser af fisk i havet.

Jeg ved af egne erfaringer, at det ikke hjælper at få disse ting at vide, men de er blevet sagt igen og igen til andre end dig af en bestemt årsag:

FORDI 10000 ANDRE MENNESKER HAR PRØVET DET FØR DIG.

Med andre ord, så er der masser af fisk i havet, og du kommer til at møde andre drenge.

For at svare på dit andet spørgsmål:

Ja det er bare dig der er dum, og du skal glemme ham hurtigst muligt 🙂


1 thought on “Græder mig konstant i søvn”

 • 1
  Hjælper on august 26, 2013 Svar

  Kære Anonyme pige.

  Samtaler over mobilen bliver alt for nemt misforstået og det er bare rigtig træls 🙁

  Mit råd til dig er, at du skal prøve at tage fat i ham oppe i skolen og redde trådene ud og dermed også fortælle ham hvad du virkelig føler.
  Ved godt det lyder svært, men du har jo ikke noget at miste vel?

  Har selv stået i sådan en situation, og du får det altså meget bedre mig dig selv og dermed kan du også komme videre i dit liv.

  Håber du kan bruge mit svar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *