Mødt den sødeste pige på gymnasiet!

10. april 2013 Brevkassen 0
Mødt den sødeste pige på gymnasiet!

Spørgsmål:

Hej Brevkasse. Jeg er 17 (snart 18) og går på Gymnasium til dagligt. Idag havde hele skolen fri i en time midt på dagen. Jeg gik og snakkede med en af mine Kammerater da han så hans kæreste og vi skulle lige over og sige hej. (Ja nu tror i jo nok det er hende jeg er vild med 🙂

Men det er det heldigvis ikke) Ved siden af hende sad to af hendes veninder. Den ene så lidt træt og uoplagt ud(på den dovne måde). Men den anden var smuk, smilende, og utrolig dejlig! Jeg gik efter et par minutters snak med alle ved bordet, gik jeg hen til hende og satte mig ved siden af hende.

Vi snakkede og snakkede. Og pjattede på den hyggelige måde! Da timen var slut og den rigtige time skulle til at starte var jeg lidt trist over det, men vi havde fået added hinanden på “Snapchat” Så jeg havde stadig håb!

I bussen på vej hjem “snappede” jeg hende og hun snappede tilbage og vi blev ved sådan i et godt stykke tid. Om aftenen skrev vi videre og så fandt jeg hende på facebook via min vens kærestes Venner. Jeg tilføjede hende og vi chattede i en hel time.

Det føles bare som om jeg svæver på en sky når jeg skriver med hende og jeg savner hende og tænker kun på undskyldninger jeg kan bruge til at være sammen med hende en gang til! Har virkelig aldrig haft det sådan her før! Jeg ved det er en monster Kliche men det er nu engang sådan jeg har det! Hvad skal jeg gøre! Jeg har kun snakket med hende i en time for guds skyld!

Please hjælp.

Mvh

Den desperate kærlighedsramte

Svar på spørgsmål

Hejsa 🙂

Det er så dejligt når kærligheden blomstrer her i foråret! Der er vist ingen tvivl om hvad du skal gøre. Du skal fortsætte med at snakke med hende, være kærlig, sød og venlig. Dog på den måde uden at være “for-meget-ven”. Jeg synes ikke, at du skal fortælle hende, at du er vild med hende, før der går et godt stykke tid. Når tiden er inde, så fortæller du hvordan du føler, men husk at understrege, at du altid vil være hendes ven.

Vær dig selv og slap af, når du er i nærheden af hende og engang imellem vær spontan. Det vil hun elske 🙂

Du kan se vores mange kærestetips, og få inspiration til hvad du kan gøre.

Smid meget gerne en e-mail engang, når du har mere at fortælle!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *