Rejs dig sund

Rejs dig sund

Som et moderne input, tager mange nutidige danske ferieturister deres sunde livsstil med hjemmefra og ned til varmen. Du behøver altså ikke at vælte dig i usunde snacks og alkoholfyldte drinks bare fordi du er på ferie. Læs med her og få tre eksempler på ferie, hvor du sagtens kan videreudleve din sunde og aktive livsstil.

Slankeferie
En slankeferie er især relevant for i forvejen sunde personer, som eksempelvis lever med diverse stofskifteforstyrrelser, personer med langvarige betændelsessygdomme eller personer med diabetes. Her skal man blot pakke praktiske sko og tøj til en masse hyggelige gåture og badetøj så aktiviteten kan varieres i form af svømning eksempelvis.

Kurophold
Mange hoteller, både i Danmark og udlandet tilbyder kurophold i mange afskygninger. Rejserne er især henvendt til folk med dårligt stillet immunforsvar og som er interesseret i at forebygge sygdom og dårligt helbred. Denne form for rejse kan også være forbeholdt mennesker som har en stresset hverdag og ønsker komplet ro og fokus på eget selv i en vis rum tid.

Charterferie på Club La Santa Sport
Her kan alle, børn som ældre, udfolde deres pågældende aktivitetsniveau og en sund livsstil i kombination med afslapning og hygge. Charterferien byder på alle aktivitetsformer mellem himmel og jord og på alle niveauer med både guider og instruktører. Og her har du desuden mulighed for at bibeholde den sunde livsstil uden for meget sukkerholdigt mad og alkoholfulde drinks.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *