Fem tips til at holde din hud ung og smuk

27. april 2017 Uncategorized 0
Fem tips til at holde din hud ung og smuk

Huden er noget af det på kroppen som ældes hurtigst. Læs med her og få tips til, hvordan du kan bibeholde din unge og smukke hud.

Rens huden både morgen og aften
Vejen direkte til uren hud findes i blandt andet tilbagesiddende rester af makeup samt bakterier i hovedpude og seng fra nattens søvn. Sørg derfor for, at rense din hud ekstra grundigt om aftenen og morgenen efter og afslut gerne med en creme som passer til din hud hvad enten det er en ansigtscreme eller en gel.

Beskyt din hud mod solen
Om sommeren og ved diverse rejsemål, forglemmes ofte at beskytte huden ekstra godt mod solens skarpe UV-stråler. Faktisk er blot 10 minutters ubeskyttet UV-påvirkning nok til at give dig rynker og solskader i løbet af blot få uger – huden glemmer aldrig.

Dyrk motion regelmæssigt
Undersøgelser viser, at folk som dyrker regelmæssig motion, har en pænere hud. Pointen understreger, at jo mere vi bevæger os, jo mere få vi pulsen op, og jo mere ilt der bliver tilført til huden, des hurtigere vil denne kunne arbejde og forny sig.

Stress
Følelsesmæssige belastninger i hverdagen kan reelt føre til dårligere hud. Sørg derfor for at tilføre kroppen og huden en masse antioxidanter fra eksempelvis grøntsager, frugt, bær og grøn te – du kan med fordel gøre brug af dybe vejrtrækningsøvelser, for at oparbejde dit tabte stressniveau bedst muligt.

Ty til omega-3
Omega-3 siges både at gøre dig smukkere og klogere, og findes i fødevarer såsom fisk, frø og mandler. Fedtet siges at beskytte din krop, hjerne og hud mod oxidativt stress, hvilket er den egentlige grund til at vi mennesker ældes.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *