Råd 6: Giv gaver der virker!

Råd 6: Giv gaver der virker!

I flere tusinde år har gaver i forholdet eksisteret. Faktisk lige siden stenaldermanden kom hjem med mad til konen, der efterfølgende tilberedte en festmåltid for begge. Typisk hvis man har man penge nok, så er det altid nemt at købe gaver til ham eller hende.

Men hvad gør man når det er sidst på måneden, og pengepungen er ved at være tom? Faktum er at alle gaver virker uanset prisen. Du skal bare sørge for at der ligger tanker bag. Mange tager nemlig fejl, når de tror at det kun er de dyre gaver som tæller.


Sådan giver du din kæreste gaver

Hvis du er en af dem som ikke har mange penge i lommen, så skal du starte med at lægge hovedet i blød. Du kan sagtens finde en billig/gratis gave, som din kæreste vil elske dig for. De helt små gaver tæller nemlig meget – især når der ligger tanker bag.

Forneden kan du finde 3 billige gave eksempler du kan bruge til inspiration. Min erfaring er, at de alle 3 virker!

Gave eksempel 1

Hvis din kæreste for eksempel skal ud og rejse, så køb da en lille og simpel gave som et Euroman/Eurowoman blad eller hvad din kæreste nu er til. Fortæl din kæreste at du af egen erfaring ved, hvor kedeligt det kan være i en lufthavn, og at du ikke ønsker at han eller hun keder sig.
En simpel gave til under 100 kr., som din kæreste vil elske dig for.

Gave eksempel 2

Er det ved at være vinter kan du købe en sød og varm hue til din kæreste. Fortæl at du ikke vil have, at han eller hun skal fryse og blive forkølet.

Billige huer eller handsker kan købes billigt mange steder. Tag et kig hos H&M:

[ilink url=”http://www.hm.com/dk/subdepartment/MEN?Nr=4294927585″ style=”tick” title=”huer og handsker”]H&M herre – Huer og handsker[/ilink]

[ilink url=”http://www.hm.com/dk/subdepartment/LADIES?Nr=4294966605#page=1&Nr=4294966605″ style=”tick” title=”damer huer og handsker”]H&M Damer – Huer og handsker[/ilink]

Gave eksempel 3

Det er utrolig populært at give klippekort til kæresten. Hop med på trenden, og klip og klistre dig frem til et helt personligt klippekort, som kun din kæreste kan bruge.

Du kan lave et klippekort over:

 • 10 x massage
 • 10 x nusning
 • 10 x blowjob/oral 😉
 • 10 x opvask
 • 10 x rengøring
 • 10 x aftensmad
 • osv

Med andre ord er gave eksempel 3 helt gratis at lave. Din kæreste vil selvfølgelig elske dig for det.


1 thought on “Råd 6: Giv gaver der virker!”

 • 1
  Sarah on november 14, 2012 Svar

  Hihi. Stod lige og manglede ideer til gaver!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *