Alder betyder det noget?

06. november 2012 Brevkassen 0
Alder betyder det noget?

aldersforskel i forhold

Kære Drømmekæresten

Jeg har i weekenden været på DSU landsmøde og der møder jeg en sød fyr ved vores sidste fest og vi snakker sammen og vi snakker i omkring 30 min -1 time uden at sige hvad vi hedder og vi snakker rigtig godt sammen og om alt.

Vi fester til ud på natten, og ved 04.30-05.00 går jeg så i seng og om morgen efter morgenmaden passere vi hinanden og siger godmorgen til hinanden og det er lidt akavet, men senere da vi sidder og arbejder bliver vi ved med at kigge på hinanden en gang imellem og smiler til hinanden.

Da jeg er på vej hjem finder jeg ham på Facebook og kigger lidt på hans profil og finder ud af at han er 15 år og jeg er 18 år og er nu i tvivl om jeg skal skrive med ham ?

Knus

Den Fortvivlede

[hr]

Svar på spørgsmål

Kære Fortvivled

En god tommelfingerregel går på at piger er mentalt 2 år ældre end drenge i teenagerårene. Med andre ord er du altså 20 år hvor han stadigvæk er 15 år 🙂

Men lad det nu ligge.

Når jeg læser om jeres aften, så lyder det til at I virkelig hyggede jer. I kan tale sammen og have det sjovt, uden at I begge bemærkede jeres aldersforskel, som tydeligvis eksisterer.

I rigtig mange forhold kan der være mange år imellem manden og kvinden, og derfor kan I to i princippet sagtens starte et forhold.

I din situation behøver alder derfor ikke være en forhindring for, at I to kan være sammmen.

forhold og alder

Når det er sagt, så skal du stadigvæk opveje nogle af ulemperne og fordelene ved at være sammen med en yngre dreng.

Her mener jeg ikke hvad dine venner for eksempel vil tænke over jeres alderforskel, men nærmere på ting som:

  • Bor I tæt på hinanden?
  • Hvor ofte vil I kunne se hinanden?
  • Befinder I jer begge to i forskellige faser i livet?
    Fx du tager en ungdomsuddannelse og drengen måske stadigvæk er i folkeskolen?
  • Tror du drengen er vild med dig?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange vil tro at der er flest ulemper ved jeres situation.

Men husk, at følelser ingen alder har! 🙂

Du skal være fuldstændig ligeglad med hvad andre tænker, og ikke lade aldersforskellen holde dig fra at være lykkelig. Universet drejer ikke rundt om andre folks meninger, men udelukkende om dig set fra dit perspektiv.

Jeg anbefaler dig, at du tilføjer denne dreng som ven på Facebook, og tager den derfra. Der er ingen der siger at I ender sammen? Det kan være, at I bliver de bedste venner i verden, og hvor synd ville det ikke være hvis du aldrig havde tilføjet ham så?

Hvis I begynder at få følelser for hinanden, så tag springet og udfordringen. Hvis det ikke ender som du håbede, så er det heldigt at du kun er 18 år gammel 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *