11 tips til at finde manden i dig liv

09. november 2012 Sex og samliv 0
11 tips til at finde manden i dig liv

hans kropssprog

For ikke længe siden udgav vi artiklen om: Hvordan mænd scorede kvinder.

Artiklen blev en kæmpe succes, med rigtig mange hits – derfor har vi valgt at udarbejde en grundig artikel til kvinderne.

Vinklen er dog en anden. Som kvinde kan du istedet læse dig til de 11 snedige tips til at finde manden i dit liv (for en tid).

Meget af det han gør, fortæller en masse om, hvilke slags mand han er, eller sandsynligvis vil blive. Alle disse fagter og tegn afslører meget mere, end man først tror.

Så hold øjnene åbne og lær at læse mellem linjerne 🙂

Hemmeligheder for kvinder: 11 snedige tips til at finde manden i dit liv

[box type=”info”] Hvis der er en pyntet hund for enden af hundesnoren, kan han være i den anden ende af skalaen og have lidt for meget kontakt med sine feminine sider[/box]

Han piller sig i ansigtet

Folk har en tendens til at røre ved deres næse eller skjule munden, når de lyver. Da vi var små, lagde vi hænderne over munden, hver gang vi fortalte en løg. Det er et umodent forsøg på at “lægge ordene tilbage”. Som voksne ved vi, at den gestus røber os, så vi holder op med det.

Men vores underbevidsthed har lært bevægelsen, så vores hænder farer op til ansigtet, når vi lyver. Vi kan ikke gøre andet end skjule det ved at lade som om vi klør os på næsen eller rører os et andet sted i ansigtet.

Prøver du at finde ud af, om han virkelig er single?

Hvis kan kigger ned og ikke ser dig i øjnene, hans hånd farer op til næsen, og han står uroligt, er det et rimeligt gæt, at han stikker dig en løgn. Folk bruger også kropssprog til at aflede opmærksomheden.

Han vil vælge det øjeblik til at pille ved sine manchetter eller noget andet påklædning. Se på hans håndled og håndflader. Hvis hans håndflader vender op og hans håndled er blottede, har han ikke noget at skjule.

Mennesker har ekstremt svært ved at lyve med opadvendte, åbne håndflader.

hvordan ser hans hund ud

Han har en hund

Han er vant til at lade andres behov komme i første række og vant til at tage sig af hundesavl og hårboller, så er han sikkert ikke manisk med hygiejne.

Læg også mærke til, hvilken slags hun han har valgt. Er det en fråde-om-munden-prøver-at-slippe-væk-fra-hundesnoren hund?

Elsk mig, elsk min hund betyder, at han beundrer sin hunds karaktertræk, hvilket vil sige, at denne mand er vild med at demonstrere sin maskulinitet (også kendt som den lille penis syndom).

Selv hvis man tolker det på den pæneste mulige måde, betyder det at han har travlt. Så der er nok ikke noget langt, sensuelt forspil at hente hos ham.

Hvis der er en pyntet puddel for enden af hundesnoren, kan han være i den anden ende af skalaen og have lidt for meget kontakt med sin feminine sider.

Det bedste bud af alle: En mand, der trækker rundt med et nuttet gadekryds. Det viser ikke bare en sund ligegyldighed overfor udseende og en stor respekt for karisma, det viser også, at han kan finde ud af at se ind under overfladen for at finde dine mere skjulte sexede sider.

[box type=”info”]Det er en myte at franskmænd og italienere er bedre elskere end alle os andre, men det er et godt tegn, hvis han taler mere end et sprog[/box]

Han er ikke Brad Pitt

Hvis han ikke ser alt for godt ud, svømmer han ikke i kvinder, der presser sig ind mod ham. Så vil han sandsyneligvis bruge tid og energi på at holde dem, der faktisk gør det, glade.

Han lugter… vidunderligt

Lugt er et af elementerne i tiltrækning, og jo bedre du synes om hans lugt, desto bedre komplementerer I sandsynligvis hinanden genetisk set.

Han har en rank holdning

Holdning fortæller noget om dovenskab. Hvis han står med skuldrene trukket tilbage og maven trukket ind, vil han gøre en indsats. Det stinker af selvtillid og mænd med selvtillid kan kvinder godt lide 🙂

Han er sjov

Alle, som kan grine af sig selv udenfor sengen, vil være afslappende i den. Hvis kan kan gøre grin med sig selv, er det et godt tegn på at han ikke tager sig selv for højtidelig og ikke selvcentreret.

Han taler flere sprog

Det er en myte at franskmænd og italienere er bedre elskere end alle os andre, men det er et godt tegn, hvis han taler mere end et sprog.

Det tyder på intelligens og virkelyst. Han er parat til at arbejde hårdt for at opnå noget. Et glimrende træk ved en fast partner.

hans kørsel

Hvordan kører han?

Han er utålmodig og får raserianfald når han kærer? Glem det! Han vil være en utålmodig elsker, som er besat af at nå målet (hans egen orgasme) og uinteresseret i rejsen dertil (hvor du som regel får din).

Hvis han kører stærkt, så spænd sikkerhedsselen, men hop med på vognen. Det betyder som regel, at han er lidenskabelig og dyrker lystfyldt, frækt sex.

Hold dig væk fra omhyggelige, langsommere-end-bedstemor chaufører.

Hvordan går han?

Hvis han går ekstremt hurtigt, er der steder han skal nå, mennesker han skal møde, og han er målrettet. Dette kan vise sig på to måder i sengen:

Enten er han rædselsfuldt utålmodig, skifter stillinger 65 millioner gange og tror, at alle veje fører til samleje.
Eller også har han masser af selvtillid og eventyrlyst, hvilket betyder, at han er interesseret i at eksperimentere med nye stillinger.

Uanset hvilken type han er, vil han sikkert dyrke sex i hele huset i stedet for kun at holde sig til sengen.

Hvordan er hans daglige rutine?

Seksuelt set er det bekymrende, hvis han er så fastgroet i sine vaner, at han får åndenød, hvis han bliver tvunget til at tage bussen klokken 06.05 i stedet for den klokken 06.03.

Han vil opføre sig som en robot og være frygtelig forudsigelig. Sandsyneligvis vil han elske på præcis samme måde hver eneste gang (og hvis du rykker en centimeter mod venstre, vil han tro det er noget galt).

Én ting er at finde noget, man kan lide at holde sig til, men det er en fordel, hvis han er fleksibel nok til også at tilpasse sig til dine behov.

At læse hans hænder

at læse hans hænder

Sådan taler han med sine hænder

Hvis han bruger store, dramatiske bevægelser, lover det sandsynligvis godt for hans opførsel i sengen.

Det betyder som regel, at han er opfindsom og kreativ og ser sex som en “produktion”.

Tjek om han lever op til den ultimative sexfleksibilitet ved at trække i hans tommelfinger:

Jo mere fleksibel hans hånd er, desto mere eventyrslysten er han. Hvis du næsten ikke kan trække hans tommelfinger væk fra håndfladenm er han en konservativ elsker. Jo mere bøjelig den er, desto bøjeligere er han 😉

Kig godt og grundigt på den, mens du er i gang. En stor, lang og rung tommelfinger betyder, at han har enorme mængder seksuel energi og kan lide at tage føringen.

Korte tommelfingre er ikke så godt (svag vilje), men tommelfingre, der sidder langt nede på hånden, er – den mand er seksult åben og meget eventyrslysten.

Neglegumleri

Neglebidere kan presse sig helt ud til kanten (de bider negle for at overvinde stress) ved at skubbe grænser og gå ud i det ekstreme. Hvilket er lig med lidenskab.

Kurvet håndskrift

Ifølge grafologer, har mennesker, som skryver y’er med store nedre bue, stor sexlyst og masser af fantasi 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *