Overrask kæresten med en PlayStation 4

Overrask kæresten med en PlayStation 4

Nu er det efterhånden længe siden, at vi har givet et kærestetip. Vores brevkasse er bogstavligtalt fyldt helt op, hvilket også har resulteret i at vores seneste indlæg har omhandlet alle mulige former for kæresteproblemer.

PS4 konsol

Vi vil derfor give denne lille bitte, men meget effektive tip til kvinderne derude.

Er det måske længe siden, at du har givet din kæreste en større gave?

Har du ledt og ledt efter den perfekte gave til ham? Nu har du muligheden for at glæde din mand mere end nogensinde før.

Køb ham en PlayStation 4! Du læste fuldstændig rigtigt. Den nye konsol fra Sony udkommer i starten af 2014, og den kan dermed være en slags “forsinket julegave”. Din kæreste vil elske dig for det!

Selve konsollen er endnu ikke udkommet, men hvis du hopper forbi PS-4.dk, kan du skrive dig op til ventelisten via formularen øverst i højre side. PS-4 er Danmarks nye website med de seneste nyheder om PlayStation 4, og hjemmesiden giver dig samtidig en god mulighed for at sammenligne de forskellige priser, som forhandlerne tilbyder på nettet og i de fysiske butikker.

PS4 controller

Hvad selve prisen bliver på konsollen er fortsat uvist, men rygterne går på, at den vil ligge et sted mellem 3.000-4.000 kr.

Det er måske en smule pebret, men du kan til gengæld godt regne med at have en trofast kæreste, så længe du selv ønsker. Mon ikke en PS-konsol vil resultere i flere opvask og støvsugninger? 😉

En særlig grund til at din elskede vil holde af dig mere end du drømmer om er grundet den helt særlige ps4 controller. Sony har besluttet at spice den op med nogle helt nye funktioner, hvilket betyder, at det bliver meget sjovere for din kæreste og hans venner, at tilbringe utallige af timer foran skærmen.

Du kan sågar selv få en masse ud af en PlayStation 4. Mange danskere går fejlagtigt og tror, at gaming udelukkende er for mænd, men de tager grueligt fejl. Flere og flere piger/kvinder spiller og i takt med, at der udkommer mange forskellige titler, er der en god chance for, at du selv kan finde et spil, som du rent faktisk kunne finde på at spille.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *