Han kysser mig men har en kæreste – Hjælp!

20. maj 2013 Brevkassen 0
Han kysser mig men har en kæreste – Hjælp!

Kysser med mig

Okay er helt forvirret!

Var til en fest her den anden dag, sammen med min klasse:) hov inden det skal du lige vide baggrunden!
Der går den her dreng i klassen som jeg længe godt har kunnet lide, er faktisk virkelig vild med ham! Og vi lavede også lidt til en fest for noget tid siden! Men nu har han i et par måneder haft en kæreste… Og er stadig virkelig glad for ham!

Nå tilbage til nu: Til den her fest forleden men min klasse, var han også med. Vi drak, festede, dansede og havde det rigtig sjovt! Bare som venner Men pludselig trækker han mig til side og siger han vil snakke med mig! Det skal lige siges han var ekstrem fuld!!

Men vi går uden for i haven lidt væk fra festen, hvor han så begynder at stå helt op af mig og snakke til mig. Han siger at han ikke kan, og bliver bare ved med at sige fuck!Han prøver hele tiden på at kysse mig, men jeg vender kinden til. Til sidst lægger vi på en trampolin, han lægger sig oven på mig og prøver at kysse mig, og kører hånden op ad mit lår men prøver at skubbe ham væk.

Han siger han ikke kan det jeg vil? Men det er HAM der prøver på at kysse mig! Hele tiden!
Lægger helt op ad mig og oven på mig osv.

Til sidst siger jeg bare at han skal stoppe for han dummer sig nu, det gjorde rigtig ondt at afvise ham! Men det var forkert.
Så går han uden at sige mere.

Skriver til ham den samme aften at jeg ikke vil miste ham som ven, og han skriver bare godnat.

Dagen efter skriver jeg godmorgen? Hvor han så bare svaret helt normalt godmorgen:) det viser sig så at han er sammen med sin kæreste, de hærger og han skriver til mig som om intet er sket!!! Jeg var virkelig bekymret for vores venskab! Og forstår ikke hvad det her betyder?

Har brug for lidt hjælp og råd tak!!!

Hvad skal jeg gøre? Hvad betyder det?

Hilsen den frustrede pige!

Svar på spørgsmål

Kære forvirret pige

Hvordan ville du selv have det, hvis denne dreng var din kæreste og han rendte rundt og kyssede alle mulige andre piger? Mit gæt er, at du ville hade det, og sikkert slå op allerede efter den første episode.

Han virker til at være et fjols, især fordi han også leger med dine følelser. Hvis du virkelig er bekymret for jeres venskab, lader du vær med at flirte m.m. med ham.

Der er ikke så meget at sige andet end, at du spilder din tid 🙂 Han er ikke det værd, og det findes MANGE andre drenge derude, som vil værdsætte dig og ikke rende og flirte med alle mulige.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *