Manglende forståelse og ensomhed

29. maj 2013 Brevkassen 0
Manglende forståelse og ensomhed

Ingen kontakt i forholdet

Hejsa

Jeg er en ung kvinde som fandt kærlighed online blot med en hollandsk fyr. Han har besøgt mig og jeg har besøgt ham og mødt hinandens forældre. Men kontakten er blevet noget sparsom efter jeg var sidst nede i Holland hos ham.

Vi holder mens kontakten online, da han har en gæld som ikke giver ham mange penge at rutte med til tlf samtaler, kun via skype og sms. Han har det med mange gange ikke at give mig besked om at han logger på. Nogen gange kan jeg vente forgæves og vente flere dage. Og hvis jeg sender en sms, svare han ikke og siger når jeg ser ham at han ikke har penge på sin mobil.

Find pizza, sushi og burgere i Holstebro

Og hvis jeg ser ham online på facebook, så få jeg at vide at jeg forstyre ham lidt i spillene, og pludselig logger han af. Før plejede han at sige hej eller noget. Og jeg ved som han har fortalt at en i hans lokale supermarked godt kan lide ham, men han hævder hun er for ung til ham. Men alligevel tænker jeg fordi han har bedt hende om at posere til en slags amatør footage han vil lave som hobby.

Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, at snakke til ham er som en mur. Jeg håbe I kan give mig et godt råd om at nå ind til ham.

Venlig hilsen S

Spørgsmål til brevkassen

Kære S

Der er ingen tvivl om, at du skal konfrontere din fyr i Holland. Når du selv bor i Danmark og I er så langt væk fra hinanden, er det meget vigtigt at kommunikationen er god. Man kan sige at I giver hinanden meget plads, når I nu ikke bor i det samme land, og derfor kan du sagtens forvente at han skal være “på”, når I taler sammen over telefon eller Skype.

Spørg ind til hvad der er galt og om der er noget som har forandret sig siden du var nede i Holland sidst. Det virker til, at din fyr har et problem med et eller andet, og det bedste du kan gøre for dig selv er, at du får ham konfronteret så hurtigt som muligt. Der er intet værre end at leve i en uvished, og det gør du i øjeblikket.

Om han kan lide den unge pige i supermarkedet er svært at svare på. Uanset hvad er det en ting, som du ikke kan gøre noget ved. Du bliver nød til at stole på ham, og han bliver nød til at stole på dig. Lad vær med at spilde dine kræfter på at tænke over om han er utro eller andet lignende. I sidste ende går det kun udover jeres forhold. Ingen mænd kan lide jaloux kærester.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *