Er jeg naiv? – Spørgsmål til brevkassen

26. juni 2013 Brevkassen 0
Er jeg naiv? – Spørgsmål til brevkassen

Jeg har fundet den fyr, han er helt vild sød, dejlig og hviler i sig selv.

Der er bare det her problem, han har set mig da vi var på skole sammen i januar og her i april og ja her i april valgt han så og kontakte mig og siden har vi bare snakket sammen hee tiden i flere uger nu, og vi er blevet glade for hinanden trods for en fra min klasse prøver at ødelægge det hele for han er vild med mig.

Mit problem er bare at han ikke vel ses eller han spørge om jeg ikke kommer hjem til ham og laver mad og jo tag da med glæde hjem til ham og gør det også vælger han da bare at tag hjem til sin mor …

jeg er forvirret

Få hjælp til dine kærlighedsproblemer her

Det som om det kun mig der ønsker et forhold og han ikke deler samme mening som jeg, trods for han giver mig et ur og vel betale en gallakjole til mig. jeg overvejer muligvis at vælge ham fra, for hvis han vel mig så havde han da valgt mig frem for noget andet, det gjorde min eks ( jeg ved godt man ikke skal samligne folk med hinanden) er jeg for naiv??? og hvad skal jeg gør??

Svar på spørgsmål til er jeg naiv

Kære Naive

Det kunne godt tyde lidt på, at han ikke er helt vild med dig. Måske er han, men det er slet ikke nok. Lad vær med at spilde din tid på ham, hvis han ikke værdsætter dit selskab nok. Det bedste du kan gøre er, at stille ham et ultimatum. Fortæl ham at han skal vælge om han vil dig eller ikke vil. Hvis han ikke vil, så er det bare med at komme videre, for det lyder som om han slet ikke er noget særligt, da han ikke behandler dig særligt pænt.

Gå til varmepumper her


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *