Bambus skærebræt til kæresten – Perfekt gave!

10. juli 2013 Gaver 0
Bambus skærebræt til kæresten – Perfekt gave!

Vi kender alle sammen følelsen. Kærestens fødselsdag nærmer sig inden længe, og man kan bare ikke komme på den perfekte gave. Jeg har prøvet det utallige gange, og selv mine venner beklager sig hvert år, når de skal til at shoppe efter den ultimative kærestegave. Men hvad skal man så gøre?

Langt de fleste kærestepar eller ægtefæller tilbringer utrolig meget tid i køkkenet med madlavning og andet hygge. Hvorfor ikke gøre det hele lidt lækrere med det perfekte skærebræt? Langt de fleste danskere køber deres skærebræt i Ikea eller Bilka, og dette er virkelig en stor skam. De holder ikke særlig længe, inden der er gået et stykke tid, skal man købe et nyt igen.

Løsningen er et skærebræt af bambus

I denne webshop kan du finde et stort udvalg af skærebrætte. Den høje kvalitet og design gør oplevelsen endnu sjovere og bedre, når man tilbringer tid i køkkenet. Du kan blandt andet kigge på denne bambus skærebræt med blå kant. Den har et lækkert design, og så er den samtidig 100 % økologisk. Det betyder, at du samtidig kan have god samvittighed, når du tilbereder mad sammen med din kæreste. Særligt dette bræt er fremstillet af ekstra højt kvalitet, og mærket er fra Bambu (amerikansk).

Skærebræt af bambus

Selve bredden er 28 x20,5 x 1,5 cm, og det giver dig rigeligt plads til at skære langt de fleste grønsager, frugter eller hvad du ellers bruger et skærebræt til. Eftersom materialet er er bambus, så kan du forvente forskellige nuancer på produkterne. Dette er dog helt almindeligt, da langt de fleste planter og træer ikke har samme farve eller størrelse.

Din kæreste bliver ekstra meget glad netop fordi, at bambus er et af de mest bæredygtige produkter. Det minimalistiske og flotte design gør, at du sagtens kan lade skærebrættet stå fremme og pynte køkkenet. Fordelen ved at bruge sådan et produkt er, at det er meget bedre egnet mod bakterier sammenlignet med andre skærebrætte af fx plastik eller et andet materiale.

Du skal dog være opmærksom omkring håndteringen af denne lille lækre sag. Hvis du gerne vil bibeholde dens levetid, skal du sørge for at vaske den i hånden. Det er også en god ide, at du bruger olie en gang imellem, og helst inden du bruger den førsge gang. Efter du har smurt den ind i olie, skal du lade den tørre i et par minutter inden du tør af med køkkenrulle.

Hvis du er i tvivl om behandlingen, kan du sagtens læse dig klogere via disse indlæg i dette forum.

Du sparer faktisk tid og penge

Du vidste det måske ikke, men når du anvender sådan et skærebræt, så vil du spare dig selv for tid og penge. Hvordan hænger det lige sammen? Jo ser du. Bambus planten er utrolig meget regenerativ, og selvom du får ridser og og skræmmer efter brug, så vil dit skærebræt med tiden lukke ridserne og hullerne igen. For dig betyder det, at du ikke skal til at købe et nyt skærebræt igen samtidig med at du slipper for turen ned i butikken.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *