Fortvivlet – Føler ikke han gider mig seksuelt

15. august 2013 Brevkassen 0
Fortvivlet – Føler ikke han gider mig seksuelt

ingen sex

Jeg er meget fortvivlet omkring mit forhold. Vi har været sammen i 3 år og er begge i midt 30´erne, ingen børn. Jeg er hans første kæreste og han har måske kun haft sex et par gange før mig. Derfor var jeg i starten meget i tvivl om jeg ville fortsætte med ham pga. sexén var ret dårlig, han kunne ikke holde ret lang tid (kan han stadig ikke, men det er bedre) og han var meget forsigtig.

Men jeg tænkte at det var pga. at han aldrig havde haft en kæreste før, så alt ville nok blive bedre når han havde lært mig bedre at kende. Før jeg mødte ham havde jeg været single i 5 år.

Sexen er blevet bedre, men det er stadig akavet, som om man gør det første gang hver gang. Han tager MEGET sjældent initiativ til sex (måske en eller 2 gange om måneden) og det er stadig med stor forsigtighed.

Han kigger ikke på mig når jeg er nøgen og giver mig stort set aldrig komplimenter, heller ikke hvis jeg dresser mig op med en flot kjole osv., hvilket gør mig utrolig ked af det. Jeg er en slank pige med BMI på 20, og går meget op i at holde mig fit. Han derimod gør intet, han træner stort set aldrig, heller ikke selvom jeg selv træner ca. 3 gange om ugen.

Jeg har prøvet meget for at gøre det bedre, for vil virkelig gerne have en fremtid sammen med ham. Jeg har prøvet at snakke med ham om det flere gange hvor jeg har givet udtryk for hvor meget det betyder for mig. Jeg har prøvet i en periode at lægge op til sex hver dag, hvilket også for det meste resulterede i sex, men lige så snart jeg holdt op med det, så skete der ikke noget igen. Jeg har snakket med ham om nogle af hans sexfantasier, som vi så også har prøvet. Vi har købt noget forskelligt sexlejetøj. Men lige lidt hjælper det på hyppigheden af sex og interessen i mig.

Jeg ved ikke om det er for meget at forlange, eller om jeg bare ønsker det fordi jeg ikke har det, men føler bare vi lever mere som venner end som kærester. Jeg er bange for at han “bare” er aseksuel, og det er sådan han er, og man kan jo ikke lave om på folk vel, han kan vel ikke lære at få mere lyst til sex og tænde mere på at se min krop. Jeg er meget frustreret over det og ønsker ikke at blive single igen, især ikke i min alder.

Desværre var det samme problem jeg havde med min eks kæreste, som jeg forlod efter 6 år. Og så kan man jo ikke lade være med at tænke på om det er mig der er noget galt med. Jeg har ikke haft andre kærester end de to, så har aldrig prøvet at have en fyr der hele tiden vil have sex og som giver komplimenter. Men i de 5 år jeg var single, har jeg haft MEGET mere sex end i de 9 år jeg har været i forhold.

Han vil rigtig gerne have børn snart, hvilket er okay med mig, hvis vi havde det godt, men jeg frygter bare at det kun gør problemet større, og så ender vi med at gå fra hinanden. Jeg ved ikke om jeg forlanger for meget, for man kan jo ille få alt vel… Måske jeg så engang ville finde en fyr der vil have masser af sex, men så er han måske et dumt svin og boller til højre og til venstre. Eller måske jeg aldrig finder nogen og aldrig får stiftet familie. Er det bare enten eller…eller hvad?

Hilsen den fortvivlede

Svar på spørgsmål

Kære fortvivlet

Det du går igennem lige nu er på ingen måde fremmed at høre. Rigtig mange parforhold i Danmark “lider” af for lidt sex, og der er naturligvis forskellige årsager til det. Hvis din kæreste ikke er typen, som vil have meget sex, så er der ikke meget du kan gøre ved det. Men det er altid forsøget værd at tale sammen. Det skriver du at I har gjort, men har I også gjort det ordenligt?

Du bliver nød til at fortælle ham alvoren i din situation. At du simpelthen har brug for, at han behandler dig som en rigtig kvinde. Fortæl ham sandheden, og at du har det svært med situationen. Det virker til, at I allerede har prøvet sexlegetøj osv. men måske skal I snakke med en “ekspert” indenfor emnet?

Jeg anbefaler, at du/I snakker sammen og giver jeres sexliv et nyt forsøg. Hvis du hopper til Alor.dk, vil du kunne finde et stort oversigt af forskelligt sexlegetøj og lidt blandet. Selve shoppen har også en blog hvor I kan skrive ind med spørgsmål. Måske de kan hjælpe med et pifte jeres sexliv op igen?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *