Min drømmepige – Hvordan scorer jeg hende?

30. januar 2016 Brevkassen 0
Min drømmepige – Hvordan scorer jeg hende?

Hej, jeg er en dreng på snart 20 år. Jeg havde haft en kæreste i 3 år, jeg slog op for nylig da jeg ikke følte for det mere, fire et halvt år siden var jeg til en julefrokost hvor jeg for første gang mødte min drømmepige, det var min farbror som holdt julefrokosten da han er kørestolsbruger har han hjælpere, morgen og aften eller helt velfungerende, hun var og er tilfældigvis en af dem, på derværende tidspunkt havde både hende og jeg kæreste på, han var med, det var min ikke, kemien mellem mig og drømmepigen var mere en god, da folk begyndte at tage hjem inviterede min farbruger dem som ville hjem til sig selv for at feste videre, hendes kæreste tog ikke med, mig og drømmepigen snakkede sammen hele aftenen, jeg kommer fra Thisted og hun kommer fra Århus.

Dagen efter tog jeg hjem igen og glemte alt om hende da hende og jeg begge havde kærester, jeg tænkte en gang imellem på hende men ikke noget som gik mig på havde det fin med min daværende kæreste et halvt år efter for et par måneder siden tog jeg til århus på en uges ferie ved min farbror, min kæreste var på ferie der og det gik ikke særlig godt mellem os, første dag jeg stod op ved min farbror var drømmepigen der tilfældigvis, jeg fik den største klump i maven da jeg kiggede hende i øjnene vi snakkede og snakkede som var det sidst igår vi sås, da hun var taget hjem fordi hun havde fri, sagde min farbror hun var blevet single for at måned siden på derværende tidspunkt nu er det så snart et par måneder sidden det var hende der slog op med ham, jeg besluttede mig derfor at skrive til hende om hun ville ses en dag, det ville hun gerne, det gik op for mig jeg ikke havde skimtet min kæreste en tanke i næsten 3 dage, da jeg så endelig mødtes med hende var kemien der bare og jeg var forelsket for jeg vidste af det, der blev ingen kys for denne gang.

Og jeg tog hjem til Thisted igen et par dage efter, vi begyndte at skrive mere og mere sammen, min kæreste kom hjem fra ferie og jeg så ingen anden mulighed end at slå op, et par uger efter tog jeg til Århus og fandt så endnu en dag hvor jeg var sammen med drømmepigen, denne gang endte det ud i kys og bliv en smule intimt, vi kyssede farvel og efter nogen dage tog jeg til Thisted igen, vi har været sammen en gang siden hvor hun kom til Thisted der var gnister i luften denne gang.

Det var historien, nu kommer problemet, hun har dårlige erfaringer med kærester som ikke har være der for hende som de skulle hun er derfor meget lukket, hendes arbejde ligger tæt på centrum så derfor er det lettest at hun bliver boende ved ekskæresten end til hun finder sit eget, hun kan godt flytte hjem til hendes forældre men det er en ulempe da de bor for langt væk, hun kan ikke finde ro i dagligdagen da hun ikke har en fast basse at finde ro i, han tjekker konstant hende beskeder over mobilen og vis hun beder ham lade vær bliver han sur og smider hende ud hun skal bare makke ret eller bliver han sur og smider hende ud.

Det går det svære ud over mig på den måde hun er meget lukket og siger konstant hun ikke er klar, men samtidig kan jeg mærke hun kan lide mig hun siger hele tiden hun glæder sig til at få sit eget sted at bo og finde ro, men jeg har lagt kortene på bordet det fantastiske mellem os er vi har levet på ærlighed lige fra første samtale, jeg sagde jeg kunne forstå hendes situation og at hun har brug for tid og plads jeg gav udtryk for jeg ville give hende den tid og at jeg kun ville hende det bedste, jeg sagde vi ikke behøves at forpligte os til noget og at ingen har sagt vi skal være kærester on et måned”, men at man kunne tage et skridt ad gange og bygge videre på det vi har, da jeg sagde det begyndte hun at nusse mig på armen og vise kærtegn men er stadig lukket som en bog, hun bliver ved med at sige hun er bange for at komme til at såre mig vis hun åbner sig for meget, men jeg har givet udtryk for at det skal hun ikke tænke over, HVAD GØR JEG, jeg ved vi ville være gode for hinanden, men hvordan for jeg hende overbevist om at jeg kun ville hende det bedste og hun skal ture tage springet. HJÆLP!!! på forhånd tak.

Svar på spørgsmål

Hej 20 årige dreng

Hold da op en historie. Det er selvfølgelig ikke nemt, og for mig at se, skal du tage den med ro. Kunne du finde på at flytte til Århus for hendes skyld? Uanset hvad skal du nok tage små skridt og så stille og rolig få hende til at blive mere og mere vild med dig.

Eftersom hun bor i Aarhus, kan du jo invitere hende ud og spise på en lækker restaurant. Hvis du/I ikke er meget for at tage ud og spise, kan I overveje at at hoppe forbi takeawayspot.dk, hvor I kan bestille maden til udbringning direkte hjem til jer.

Aarhus byder på mange muligheder, og hvis du viser pigen at du er tålmodig og tager hende med ud og lave forskellige ting, så kan du ikke undgå at hun bliver vild med dig og i sidste ende gerne vil være kærester med dig. Det er vel det ultimative mål, ikk?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *