Imponer med ordenlig boligindretning

06. februar 2016 Bolig 0
Imponer med ordenlig boligindretning

flot indretning af din bolig

Ordentlig boligindretning betyder rigtig meget for førstehåndsindtrykket

Overvejer du at inviterer din kommende drømmekæreste med hjem til din bolig, så skal du overveje hvad indtryk dit hjem kan give. Et godt førstehåndsindtryk betyder meget, og kan betyde forskellen mellem succes eller fiasko.

Rod – er roden til alt ondt

Det kan give et enormt dårligt førstehåndsindtryk hvis du har et kaotisk og rodet hjem. Sørg for at der er gjort rent, og der ikke roder for meget. Rod signalerer mange uheldige ting for den anden part, f.eks. at du ikke har styr på dit liv, at du måske er doven, og andre negative ting. Ryd op, det betaler sig.

Find 5 gode råd til oprydning i hjemmet – udarbejdet af Politikken

Om at skabe et godt førstehåndindtryk – Skab din egen stil

Det kan give et rigtig godt indtryk, hvis du har din helt egen stil. Selvfølgelig hvis hele dit hjem er lyserødt og fyldt med bamser med tøj, så kan din stil give bagslag. Men som hovedregel, der er det bestemt positivt at have sin egen stil. Det viser at du tør vise hvem du er, og hvad du kan lide. Et fedt hjem med en fed stil, det er guld værd.

Ud med de gamle billeder af ekskæresten

Har du gamle billeder hængende eller liggende af ekskæresten, så skal de helt sikkert gemmes væk, hvis du får besøg af en ny kommende kæreste. Det kan være et ekstremt uheldigt signal at sende, hvis der hænger billeder af ens tideligere udkårne. Første og fremmest så signalerer det jo at du ikke er kommet dig over personen og stadig er følelser i klemme. Gem alle billeder væk, eller smid dem ud, du kan lige så godt komme videre.

Indmaden

Husk også at indmaden skal se ordentlig ud. Det nytter ikke noget, at dine vægge er beskidte eller at gulvet er slidt. Det kan være et stort arbejde i at male hele huset/lejligheden, men en omgang gulvslibning kan du faktiske betale dig fra og få det overstået i løbet af 1-3 dage (alt afhængigt af hvor stort dit hus/lejlighed er). Vi anbefaler til enhver tid gulvkanonen fra KBH-området.

Designermøbler – Behøver ikke koste en formue

Designermøbler og andre indretningsprodukter, går hånd i hånd med en fed indretning. Selvfølgelig hvis du er skarp til at restaurerer møbler, og indretter dit hjem med fede ting fra et loppemarked, så kan det også være en succes. Men de fleste mennesker er ikke så kreative, og er du ikke så kreativ, så må man betale sig til flot indretning. Med designermøbler kan du signalere en del fede ting, f.eks. at du har styr på din økonomi, og du har råd til at købe dyre ting. Og at du går op i kvalitet og tænker langsigtet. De behøves hellere ej at koste en formue, faktisk skal man tænke langsigtet når man køber designermøbler.

Fordelen ved designermøbler er nemlig at de holder værdien meget bedre end møbler fra Ikea. Køber du de rette møbler, og behandler du tingene ordenligt, så kan møblet holder værdien rigtig godt. Desuden så ser designermøbler jo bare godt ud.

Søg for at have noget ordenligt at sidde i

Hvad mange glemmer at tænke over, når de får besøg af familie, venner eller en potentiel kæreste er at have noget ordenligt at sidde i, som også passer til resten af indretningen.

Ikke alle har råd til designermøbler, og derfor kan det stærkt anbefales at man kigger efter andre billigere steder. Ikea har utrolig mange smarte løsninger til fornuftige priser, men hvis man ikke bryder sig om Ikeas mange farverige designs, så kan man også tage et kig hos Bilka eller Ilva.

Hvad skal man så sidde i?

Om man er studerende eller fuldtidsbeskæftiget, kan man ikke komme uden om at en kontorstol eller barstol kunne være en god og funktionel løsning. Flere og flere hjem har smarte barstole, som man efterhånden også kan finde billigt. Fordelen ved at købe en kontorstol er, at den kan også kan bruges som stol til aftensmad; bare søg for at købe en model ugen hjul!

Husk at sikre dit hjem

Når du har investeret tid og penge i, at dit hjem skal stråle er det en god ide at sikre det med en alarm. Der findes rigtig mange forskellige alarmer på markedet, og det kan være svært at vurdere hvilken er den bedste og mest sikre. Vi anbefaler altid, at du rådfører dig med eksperter som folkene bag boligalarmer.dk eller andre websites fra samme branche.

Konklusion

Er du parat til at finde en drømmekæreste, så få styr på dit hjem. Det skal være pænt og nydeligt, og det er en fordel hvis dit hjem giver et godt førstehåndsindtryk. Når en potentiel kæreste besøger dit hjem, så skal det i hvert fald ikke virke skræmmende eller negativt på personen – han/hun skal tænke ”her kunne jeg godt tænke mig at bo”. Husk at fjerne gamle billeder af gamle flammer, dem kommer der ikke længere noget positivt ud af. Og indret gerne dit hjem med fede ting, som f.eks. designermøbler, hvis du har råd til dem. Hvis ikke, så sørg for at du får din egen fede stil på en billigere måde, som f.eks. ved at restaurerer nogle gamle møbler, og gøre dit hjem personligt og tiltrækkende.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *