Få en frisure som din kæreste elsker

14. februar 2016 De 100 kærestetips 0
Få en frisure som din kæreste elsker

Vi ved alle sammen godt, at hårmoden skifter hele tiden. Men der har altid  været nogle særlige frisurer, som har formået år efter år at blive ved med at være populære. I denne artikel vil vi komme med nogle bud på de mest populære frisurer til kvinder og mænd.

Vær opmærksom på, at det altid er en god ide at du finder et billede af det look, som du gerne vil have og vise det til frisøren. Det kan godt være, at du ikke ligner James Dean eller Beyonce, men hvis frisøren er dygtig, kan du hair style wise komme tæt på.

Mest populære til kvinden

Vi har talt med Birgitte B Andersen fra frisørsalonen Tryllespejlet i Roskilde. Birgitte har drevet salon i mange år, og er blandt byens mest populære frisører. Hun kommer med hendes professionelle bud på, hvad der er populært år efter år til kvinder, som ønsker det bedste look.

11

Ovenstående frisure er for kvinder, som elsker det rå look. Stilen er elegant, og den kantede page giver dig et friskt look. Stilen bæres af rigtig mange kvinder i alderen 25-35

lang page hår

Mænd har altid elsket langt hår, men hvis du alligevel er en fan af page looket, så skal du klippes som på ovenstående billede. Jeg kalder den for “Den Romantiske Lange Page” klip.

33

Vi fortsætter med det lange hår – Har dit eget hår bølger, så skal du lade det blive langt. Det er frækt og sexet, og din kæreste elsker det! Julia Robers smeltede mange mandehjerter tilbage i 90erne.

Mest populære til manden

Euroman.dk har interviewet frisøren Joekim Nielsen, som kommer med bud på de 3 mest populære frisører til mænd.

Van Dango

Ovenstående billede er til forretningsmanden, som gerne vil have et tidsløst look. Van Dango tilbagstrøget er et hit blandt mænd, som gerne vil have et smart look, som ikke er bøvlet af sætte, når man har travlt om morgenen. Siderne er klippet ind, og i toppen beholder du længden.

surfer look

Hvis der er en ting, som din kæreste vil elske, så er det surferhåret. Matthew McConaughey er verdensmesteren i dette look, men du skal ikke vælge det, hvis du er typen, som ønsker at blive betragtet som værende meget seriøs. Det kræver, at du har en smule bølge/krøllet hår.

bombage hår

En af de mest populære mandlige frisurer fra 50erne er Bombage. Båret af selveste manden – James Dean, som efterhånden har bedåret millioner af kvinder verden over. Denne frisure kræver, at du har tålmodighed, da den skal stå 100 % skarp. Dette er IKKE et klip til dig, som har travlt om morgenen!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *