2 typer sexlegetøj du ikke lige havde tænkt på

2 typer sexlegetøj du ikke lige havde tænkt på

Elsk livet – elsk sex – elsk sexlegetøj

Vi er her kun en gang, så det er med at få det bedste ud af det. Man skal elsker livet og man skal elske sex. Sex er en gave til livet, hvad enten man er ung eller gammel, single eller gift, kvinde eller mand og så videre. Vi har alle forskellige præferencer, når det kommer til sex. Men en ting er helt sikkert – folk bruger generelt for lidt sexlegetøj.

Sexlegetøj kan pifte lidt ekstra liv i en enhver sexoplevelse. Her får du noget inspiration sexlegetøj, som du nok ikke lige havde tænkt på i første omgang.

  1. Sexstolen til kvinden der tør

Sexstole til kvinder kommer i rigtig mange udgaver. Lænestole, taburetter, skamler osv. Specielt de oppustelige udgaver at sexstole til kvinder fungerer rigtig godt. De kommer ofte i alskens farver, fylder lidt og er super dejlige. Du tænker måske – det er åndssvagt, og jeg falder sikkert af. Det ser måske en smule underligt ud, men det er der jo ingen, som kan se, og nej du falder ikke af. De fleste stol har håndtag eller lignende, som du kan holde fast i, når det går vildt for sig. De kan fås fra et par hundrede kroner og opefter, så der er ingen undskyldning for ikke at forkæle dig selv, hvis du er kvinden der tør.

  1. Håndtaget til manden der kan

Onaniæg, fleshlights og hjælpende cylindre. Kære barn mange navne. De kommer i et utal af udgaver, og årsagen er simpelthen, at det er et fantastisk produkt! Er du singlefyren, der er gået lidt død i højrehånden eller mand i parholdet, der skal have nyt legetøj, så skal du prøve. Der findes nogle udgaver af gummicylindre, som er formet med 3D mønstre, som giver lige en tand ekstra til oplevelsen. Det er bare med at prøve det af, hvis du er manden der kan.

Du finder det fede og anderledes sexlegtøj her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *