Mand: Sådan kærtegner du din kæreste!

Kære mand, nu har du endelig chancen for at få de bedste tips til hvordan du kærtegner din kærestes (nøgne) krop.  Hvis du virkelig vil vide hvordan du holder din kæreste glad i hverdagen, så er det en rigtig god ide at følge med her 🙂

STOP: Er du kvinde? Lær at kærtegne din mandlige kæreste

Drømmekæresten råder dig derfor til: At kende din kærestes krop bedre end hun selv gør!

kropsdele

Hvilke kropsdele skal du lære at kærtegne?

 • Ansigtet
 • Læber
 • Ører
 • Hals
 • Håndflader
 • Bryster
 • Rygraden
 • Maven
 • Klitoris
 • Fødder og tær

Ja vi kommer omkring det hele – for de sarte sjæle, de kan bare lade vær med at læse med og have mindre glade kærester 😉

Prøv at kombiner disse gode råd med en fantastisk omgang massage til din kæreste.

[box type=”info”]Vidste du at 9/10 kvinder elsker at blive kærtegnet over hele kroppen. Du skal bare lære at have styr på hvordan du gør det![/box]

Kærtegn din kærestes ansigt

Det er vidunderligt at få ansigtet kærtegnet, og hvis du kombinerer det med masser af øjenkontakt, er det en smutvej til seksuel ophidselse og intimitet. Nærmere en genvej til en lykkelige kæreste. Brug pege- og langfingeren til at massere hendes tindinger med blide cirkelbevægelser.

Følg så hendes ansigtstræk med dine fingerspidser. Vær især omhyggelig med kæbelinjen og kindbenene, og lad dit ansigtsudtryk fortælle hende, hvor smuk hun er.

Kærtegn din kærestes læber

Udover at de bogstavligtalt er din indgang til himmerige, så fortæller hendes læber meget om hendes personlighed. Mundens fyldighed lader til at være direkte proportional med, hvor nærig eller generød et mennesker er.

Spild ikke denne sensuelle zones erotiske muligheder ved straks at plante et kys på læberne og køre din tunge på dem. Nej istedet skal du tage dig god tid til at nappe, kysse og slikke over- og underlæben hver for sig.

Fang hendes overlæbe mellem dine tænder, og lad din tunge spille henover den. Sug blidt på hendes underlæbe, og slik også indersiden af hendes læber. Kys hele vejen rundt om hendes mund, og gå så videre til et dejligt, langt, sexet tungekys.

[box type=”info”]Vidste du at din kærestes håndflader har mere end 40.000 nerveender, som bare venter på at blive kærtegnet![/box]

Kærtegn din kærestes ører

Ørerne er et frækt sted, for når du læner dig ind mod hende, ved hun ikke, om du vil slikke eller hviske søde eller frække ord. Når du pirrer hendes ører og øreflipper, sender det signaler direkte til hendes indre erogene zoner. Slik og lad tungen spille blidt og langsomt hen over øreflipperne og ydersiden af øret frem for øregangen.

Kærtegn din kærestes hals

Det er fantastisk ophidsende at blive slikket, nappet og endda åndet på et så sårbart sted. Begynd med at lade din mund strejfe halsgruben, der hvor halsen ,ødes med kroppen.

Gå videre til at veksle mellem fjerlette kys og små bitte slik på hendes hals. Stands før, når du kommer til hårgrænsen. Læg blidt ud, men øget presset med dine løber efterhånden som jeres puls stiger.

Forsøg dig med et nap eller to. Hvis hun stønner i stedet for at skrive “Av!”, vil hun måske gerne have dig til at gå i biddet 😉

Kærtegn din kærestes håndflader

I hvert håndflade er der omkring 40.000 nerveender, som alle bare venter på at blive stimuleret. Bevæg dine fingerspidser i små cirkler, som gradvist bliver større. Før hendes håndflade op til din mund, og lad overfladen af din tunge spille hen over den.

Brug den samme bevægelse, som hvis du hav hende oralsex. Sug blidt på hendes fingre en for en, mens du lader din tunge cirkle rundt om dem, og se hende dybt i øjnene imens.

Det vil med garanti få hendes safter til at flyde, for hun vil fantasere, om hvor din tunge næste gang vil danse tango 🙂

Kærtegn din kærestes bryster

Brystvorterne og areola (den lyserøde ring om dem) er ekstremt følsomme, men kærtegn også hendes brysters underside. Brug din tunge, dine fingre og læber.

Det er enkelt, men meget effektivt at pirre hende ved at lade dine fingre spille henover hendes bryster helt uden at røre brystvorterne.

Kærtegn din kærestes rygrad

Dette er kroppens centrale nervecenter, så det er utroligt ophidsende at blive kærtegnet på rygraden. Følg rygraden i hele dens længde med dine fingre, og kys dig hele vejen tilbage med lette, blide kys.

Lad så din tunge danse fra revnen mellem hendes balder op til hendes nakke. Flyt munden – hvis hun vil lade dig gøre det, og masser med dine tommelfingre på hver side af rygraden. Brug blide, cirklende bevægelser, begynd nederst på ryggen og arbejd dig op til hendes nakke og hårgrænse.

Prøv også at kærtegne hende med dine håndflader. Stryg hænderne op ad hendes rygrad, den ene hånd lige efter den anden i én lang ubrudt bevægelse.

Kærtegn din kærestes mave

Når hun er lige ved at komme, så gnid hendes mave lige over skambenet, og betragt hendes ansigt, når hun kommer i en orgasme, der springer erotikkens Richterskal. Når kvinder bliver overvældet af lyst (for eksempel når George Clooney er i fjernsynet) kan de mærke det i maven.

Du kan have den samme virkning som Clooney (du kan i hvert fald forsøge) ved at lægge dine hænder på hver sin side af mavens nederste del og gnide dem frem og tilbage hen over hendes mave.

Kærtegn din kærestes klitoris

De fleste af jer ved, at kvinder har sådan en 🙂 I ved også, hvor den er, men mange af jer har stadig ikke helt styr på, hvad I skal gøre, når I har fundet den. Der er masser af anvisninger rundt omkring på nettet, men som en tommelfingerregel, bør alle dine berøringer være lette, rytmiske, våde og indirekte.

Det er bedre at cirkle langsomt rundt om den end at trykke på den, som om den var en elevatorknap. Den største del af klitoris er, ligesom størstedelen af din penis. Den er cirka 7,5 centimeter lang, og det du kan se, er kun spidsen.

Med dens 6000 til 8000 nervespidser er det ikke overraskende, at det er her orgasmen opstår. Og det bedste ved denne kropsdel er, at den ikke synes at have nogen anden funktion end at give seksuel nydelse.

[box type=”info”]Vidste du, at din kærestes fødder faktisk har en erogen zone ved anklen, som du med stor fordel kan kærtegne lidt ekstra ;)[/box]

Kærtegn din kærestes fødder og tæer

Det er de mindste tiltrækkende dele af kroppen (for de fleste), som det er utroligt dejligt at få kærtegnet. Mest fordi de normalt ikke får opmærksomhed. Det er også en stor kompliment, fordi det viser, at du finder alle dele – ikke kun de indlysende – af hende sexet!

Når du sutter på hendes tæer, sender du sjofle beskeder til hendes underliv. Og ikke nok med det… zoneterepeuter siger, at vores sexlyst er direkte forbundet med et punkt på indersiden af foden lige under anklen.

Stimuler den og hende ved at lade hendes hæl hvilke i din hånd, mens du trykker på punktet med langefingeren. Slut af med en god gammeldags fodmassage 🙂

 


2 thoughts on “Mand: Sådan kærtegner du din kæreste!”

 • 1
  Lejla on november 28, 2012 Svar

  Den skal min kæreste godt nok lige se 😛

 • 2
  Lars on november 28, 2012 Svar

  Puha der er godt nok mange ting :S

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *