Lær at give den rigtige gave

30. januar 2017 Gaver 0
Lær at give den rigtige gave

Når man har været i et fast parforhold i et stykke tid, begynder man efterhånden at få større forventninger til hinanden. Sådan skal det være, ellers går der rutine i den og man begynder at blive trætte af hinanden. Det gælder både med det store og de små ting. Man skal være opmærksom på hvad den anden kan lide og hvad de anden ønsker.

Lyt til hinanden

Det gælder ikke mindst når det kommer til gaver. Hvis din kæreste har fortalt dig tusind gange, at hun ikke ønsker sig tøj, sko eller frækt undertøj, så skal du ikke blive ved med at dukke op med det, i forventning om at hun bliver lykkelig.
Det samme gælder hvis din fyr absolut ikke er typen, der går med skjorter. Så kan det ikke hjælpe noget at du konstant køber slips til ham.
Vær opmærksomme på hinanden. Til næste jul eller fødselsdag, skulle du prøve at bide mærke i hvilke ting din partner siger, at de ønsker sig igennem det pågældende år. Dette vil han/hun blive meget glad for, da dette er den mest betænksomme tilgangsmåde.

Til den kreative pige

Hvis din kæreste er en af de piger, der elsker at sidde og nørkle med hjemmelavet håndarbejde, så burde man måske finde en gave indenfor det område. Der findes tusinder af ting, som med garanti vil gøre hende glad, og selv hvis det ikke er det helt rigtige, så vil hun stadig blive glad, fordi du gjorde en ekstra indsats for at finde en god gave, der passer til hendes interesser.
Hvis du trænger til at finde noget inspiration til gode håndarbejdsopgaver, så kan du kigge forbi Kukuk.dk, hvor de har et bredt udvalg af lære ting til strikning og hækling. Blandt andet det fantastiske Zpagetti garn, der er lavet af tekstilrester, og som kan bruges til en masse sjove projekter.

Til den dejlige fyr

Er din kæreste en kræsen fyr, der er svær at købe gaver til, så må man være en smule kreativ. Hvis han er lidt pyntesyg, uden at nærme sig det metroseksuelle, så kunne det måske være en ide at give ham et fedt ur. Et ur er ikke blot en praktisk gave, det er det eneste smykke en fyr ejer. Uret udstråler en hvis del af hans personlighed og hans smag. Der findes et have af flotte modeller, så uanset om det skal være elegant eller lidt råt. Bruger man lidt over 1.500kr på hans ur bliver han med garanti glad. Det viser ham, at du går op i at fremviser sig fra sin bedste side. Han kan altid selv senere i sit liv, arbejde sig op mod de finere og dyrere urer, hvis det er det, der lokker ham.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *