Bliv klar til 50 Shades Darker

24. januar 2017 Sex og samliv 0
Bliv klar til 50 Shades Darker

Så piger og drenge, er det snart tid til årets store kærestefilm. Her mener vi ikke pladderromantiske puttefilm med charmerende fyre med britiske accenter og lidt for meget hundehvalpeøjne. Eller hjertevarme komedier om jagten på den sande kærlighed i en travl verden, der truer med at glemme det der virkelig betyder noget.

Nej her snakker vi om håndjern, smæk i numsen, piske og blindfolds. Det er tid til 50 Shades Darker, den længe ventede opfølger til 50 Shades of Grey, der blev en bragende succes og fik åbnet verdens øjne for ”det sorte univers”, som det så charmerende kaldes.

Nyd den med kæresten og find måske lidt inspiration

Det er en perfekt film til Valentines Day, og hvis man er lidt modig kan man jo gå hjem og lege videre. Filmen er smækfyldt med frække scener, og kan helt sikkert give nogle ideer til alle, der trænger til at pifte sexlivet lidt op.

Så arranger den perfekte romantiske date, hvor i spiser en god middag, udveksler et par betænksomme gaver og så går i biografen. Derefter bliver aftenen så vildere. Lad jer opsluge af Christian Grey’s hårde kolde blik og tag fornemmelsen med hjem, hvor I kan lege med lidt blid bondage, spanking og erotisk dominans.

Gør det sikkert

I kan eksperimentere som i vil. Byt rolle og lad den anden være den dominerende, hvis det er det i ønsker. Man kan lære meget om hinanden og det kan være med til at bringe jer tættere sammen. Men i modsætning til Christian Grey skal i altid respektere hinandens grænser, og hvis stopordet bliver sagt, så stopper man øjeblikkeligt. Det hele handler om tillid og tryghed. Bliver den først kompromitteret, så kan det ødelægge meget.

Hav en god tur i biffen og vær forsigtige når I kommer hjem i soveværelset.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *