Din mobil er mere end bare en telefon

02. februar 2017 Sex og samliv 0
Din mobil er mere end bare en telefon

Engang var en mobiltelefon ikke den mest praktiske ting. De var voldsomt store og tunge, de kostede spidsen af en jetjager og de have det mest forfærdeligt signal. Dertil kommer enormt høje minuttakster og opkaldsafgifter. Der er ikke megen tvivl om, at man mest købte den fordi man ”kunne”. Så man kunne vise verden at man var så tjekket, at man havde en mobiltelefon.

I dag er mobilen dog noget helt andet. I dag er det et uundværligt redskab, som vi bruger hele tiden i vores hverdag.

Dog er det en stor tidsrøver i ens forhold, hvilket godt en gang i mellem kan påvirke flere kærestepar. Men mobiltelefonens popularitet er ikke til at benægte, og den er da også praktisk!

 

Ikke bare til opkald

I gamle dage var mobilen kun en telefon. Noget man kunne bruge til at ringe op med og give en kort besked. Det var nyt og det var revolutionerende. Altid at kunne komme i kontakt med andre. Men så begyndte man at tilføre flere og flere funktioner. SMS, e-mail, spil, musik og internet.

Det er da tankevækkende, at det kun er ti år siden, at man ikke have touchskærme og internet på mobilerne som standard. Dengang var musik på mobilen stadig en relativt speciel ting.

 

Hele verden ved hånden

I dag kan vi tilgå alt fra vores mobiltelefon. Vi har internettet og dermed hele verden lige ved hånden. Det er en fantastisk udvikling, der er gået så hurtigt at man næsten kan blive svimmel ved tanken. Hvis der er noget man mangler et svar på, så griber man bare til lommen og finder sin mobil. Er der noget der skal foreviges, så tager men telefonen frem og snupper et billede i høj opløsning. Keder man sig, så finder man sin mobile spillekonsol frem og spiller spil, der udfordrer grafikken på pc’er for ti år siden.

 

Det perfekte tilbehør

Men en mobil er også et stykke modetilbehør, der kan fuldende ens look. Med de mange forskellige accessoires man kan købe til mobiltelefonerne i dag, er der intet der forhindre en i at få sin helt egen stil.

Covers, vedhæng og stilrigtige head sets gør at ens mobiltelefon, er lige så meget en del af ens look, som sko eller en taske. Det er ikke uden grund, at alle de store modebrands laver covers og andet mobiltilbehør. Gucci, Prada og D&G er bare nogle af de, der sælger deres tilbehør til skyhøje priser, så man kan fuldende sit look.

 

Pas godt på den

Mobil er finelektronik og som sådan kan det ikke holde til den hårdeste behandling. En tur på jorden og skærmen er død. Heldigvis findes der hundrede af butikker landet over, der billigt og kompetent reparerer ens mobiltelefon. iHero i Århus er en af disse. De tilbyder den bedste service og sørger for at din mobiltelefon bliver så god som ny. Hvis du vil læse mere, kan du klikke her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *