Hvor der er hjerterum, er der husrum

10. februar 2017 Bolig 0
Hvor der er hjerterum, er der husrum

Første gang man skal flytte sammen med en kæreste er noget ganske særligt, der kun sker én gang i ens liv. Måske kommer man til at flytte sammen med andre kærester på et tidspunkt, men der er ikke noget som den første gang. Men sådan er det jo altid med første gang.

Den følelse af at man skal finde en lejlighed sammen og hele menageriet med at finde møbler og alt det, som man ellers skal bruge. Det er en følelse af at blive voksen og flyve fra reden.

Det er dog også en tid, der er fyldt med udfordringer og skræmmende nye indtryk. Man skal dele sit liv og hjem med en ”fremmed”. Naturligvis kender i hinanden, men så alligevel ikke. Man opdager først alle de små vaner og særheder, når man bor under samme tag.

 

De mange små udfordringer

Der er mange ting, som man skal have styr på, når det kommer til at flytte sammen – mange flere end de fleste lige går og regner med. Man skal have skaffet møbler, så ens lille lejlighed kan blive et skønt hjem og ikke bare et sted man opholder sig. Men når det er første gang, så er lejligheden jo nok ikke så forfærdeligt stor.

Måske er der endda ikke et ordentligt soveværelse, hvor man kan have en dobbelt seng. Hvad gør man så? Jo man skaffer sig naturligvis en dejlig trekvartseng som eksempelvis kan fås her, hvor man sagtens kan ligge to, dog en smule tæt. Men for et forelsket kærestepar, er det jo bare en fordel. Trekvartsenge er perfekte og kan benyttes både som enkelt og dobbelt seng, men sørg for at få den rigtige madras, så den passer optimalt til jer. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, for det er jeres ryg og nakke det kommer an på, hvilket er vigtigt at prioritere!

Småt med plads, er et gentagende problem, der går igen, når man flytter i sin første lejlighed, så det gælder om at være kreativ. Anskaf møbler, der er funktionelle fremfor pæne. Hvis der er opbevaring i møblerne, så vil det komme jer til gode, da der ofte er mangel på skabsplads i små lejligheder.

 

Hjerterum er husrum

Så længe i holder af hinanden skal man nok overkomme de udfordringer, der er i forbindelse med at flytte sammen. Med tiden finder i nok noget større og så vil i altid tænke tilbage på jeres lille 1,5 værelses, hvor i klemte jer sammen i en trekvartseng, og hvor i opbevarede ting i sofaens chaiselong.

Ens første ”eget” hjem er altid det, som man forbinder med ungdommen og de gode tider man have. Så sørg for at nyde den tid, og glæd jer til mange år sammen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *