Bliv en bedre person overfor din kæreste

13. februar 2017 Sex og samliv 0
Bliv en bedre person overfor din kæreste

Selvom overskriften er, at du skal blive et bedre menneske for din kærestes skyld, så skal du selvfølgelig i første omgang gøre det for din egen skyld. Når du gør gode ting for dig selv, kommer det også til at gavne din kæreste. Det er grunden til, at vi anbefaler, at du begynder at gøre ting, som gør dig pænere som motion og få styr på din tandlægeskræk.

Et flot smil er altid populært

Både mænd og kvinder elsker, når deres kæreste har et flot smil. For at få et flot smil, kræver det, at du sørger for at passe på dine tænder. Det er her, at det er så farligt, at du lider af tandlægeskræk, for i sidste ende gør det, at du ikke får flotte tænder.

Vi hører tit unge fortælle os, at de har flotte tænder, og derfor behøver de ikke gå til tandlægen. Problemet ved denne tankegang er, at dine tænder på få år, kan gå fra at være sunde til usunde, hvis du ikke passer på dem.

Det betyder, at du skal passe på med sukker, og så skal du altid børste dine tænder. For at vide om alt er, som det skal være, skal du gå til tandlægen min. en gang om året.

Derfor skal du have styr på din tandlægeskræk. Hvis du lider af det, kan du læse mere om det her.

 

Træn dig pænere

Der er ikke noget galt med, at du ikke gider være muskuløs, men for det meste bliver folk bidt af det, når du går i gang.

Det skyldes, at vi godt kan lide at være pæne, og det giver en ufattelig selvtillid. Derfor vil vi anbefale, at du begynder at træne, så du kan få en flottere krop. Du vil opdage, at det gør underværker for din selvtillid, og det kommer din kæreste også til at mærke.

Det er helt op til dig, hvad du vil træne. Hvis du gerne vil tabe dig, er det en god idé med løb. Hvis du gerne vil bygge muskler, skal du styrketræne. For kvinder der gerne vil have en stram røv, skal du også styrketræne, det kommer ikke kun igennem cardiotræning. Yoga er også et godt bud for både mænd og kvinder.

 

Få styr på dine negative tanker

Noget af det mest kvælende i et forhold er, at du har en masse negative tanker. For at du kan være en god kæreste, så bliver du også nødt til at være en glad og positiv person.

Det betyder ikke, at du altid skal være positiv, for der er situationer, hvor negativitet giver mening. Pointen er blot ,at du ikke skal lade det styre dit liv, og selv hvis du er negativ, må du forklare din kæreste, at du ikke har lyst til at tale lige nu.

Hvis du gør disse ting, så bliver du mere lykkelig og dermed en bedre kæreste.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *