Tre gode og billige getaway ture til dig og kæresten

23. februar 2017 Rejser og udflugter 0
Tre gode og billige getaway ture til dig og kæresten

Der er ikke noget bedre end kvalitetstid med kæresten – men det er sjældent, man får alvor sætter tid (og ikke mindst penge) af til dette. For masser af aftener under dynen og foran fjernsynet har de fleste rigeligt af, men det kunne være skønt en gang i mellem at gøre noget ekstra, noget, som ikke er det sædvanlige, I plejer at gøre i hverdagen. Er du blank for idéer, kommer der her noget inspiration, alt efter hvor mange dage, du kan tage ud af kalenderen, og hvad pengepungen tillader.

Nyd et par dage på et minicruise

Krydstogtskibe bliver mere og mere populære, men kan samtidigt også hurtigt overskride manges budget. Det behøver dog bestemt ikke at være den eneste løsning, hvis I vil have lidt alenetid ude på havet, hvor I ikke har andet end hinandens selskab at gøre godt med.

Et godt alternativ til dette er en tur med et minicruise, der sejler flere forskellige steder fra i Danmark – en mulighed som på ingen måde behøver at være så dyr igen. Rejser I udenfor weekenden, kan turen sagtens fås til rimelig priser, og det kan derfor være en rigtig god mulighed for jer at komme lidt væk.

 

Weekendophold på spahotel

Det kan også være, I vil holde jer på land og du hellere vil arrangere end mere luksuriøs og afslappende getaway for din kæreste. Er det dette, der tiltaler jer, kan et weekendophold på et af landets spahoteller være en god mulighed. Der kan I nyde lækker mad, tosomhed, sauna, spa, parmassage og meget, meget mere.

Hvis man gerne vil lidt udenfor landet, er Sverige også kendt for deres mange lækre badehoteller. Synes man dog, at prisen på sådan en getaway hurtigt kan blive lidt for dyr, kan man holde øje med diverse dealsites – her kan der være mange penge at spare.

 

Den romantiske tur til udlandet

Vil du hellere til fjernere egne, kan du arrangere en tur til udlandet – uden at sprænge budgettet. Ofte kan billige flybilletter til byer rundt omkring i Europa købes. Det kan være, det er Prag, London eller Paris, du tænker, kunne være en oplagt destination for jer. Du kan vente til temperaturerne bliver en lille smule varmere, så I kan nyde et par dage i let tøj som en maxikjole og shorts og kan derved slippe for de store vinterjakker. Du kan eksempelvis få inspiration til dit ferietøj på fashionforest.dk.

Det gælder bare om at være opmærksom på de forskellige tilbud på billetter og hoteller – herved kan en dejlig tur for et mindre beløb altså sagtens arrangeres – og det er med sikkerhed, noget din kæreste vil sætte rigtig meget pris på.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *