Kvinde: Vis interesse for din partners hobbyer

Kvinde: Vis interesse for din partners hobbyer

Hvis du som kvinde ønsker at glæde din partner, bør du udvise en oprigtige interesse for hans hobbyer. Lad ham bestemme dagsordenen for en hel dag, hvor I laver hvad end han ønsker at lave.

Er din kæreste en stor fodboldfanatiker, så kan en kamp på stadion være et godt bud på hvordan du kan vise interesse for hans hobby. I kan f.eks. gøre det sjovere ved at finde gode odds tips, så I kan oddse sammen.

Din partner værdsætter din interesse

Din partner vil sætte stor pris på den interesse, du udviser. Én ting er, at han kan få lov til at dyrke én eller flere af hans hobbyer, men det er en helt anden følelse at du tager del i det.

Har du længe overvejet hvordan du bedst kan udtrykke din kærlighed til din mand, så gør det med en dag i hans tegn. Lad ham bestemme dagens aktiviteter, så I, i fællesskab kan dyrke hans hobbyer.

Det kan virke basalt, men ofte er det også det basale, der virker bedst. De fleste mænd vil synes, at det virker til at være til den gode side, hvis du har gjort for meget ud af det. Derfor skal du holde det enkelt.

Hvad det betyder er, at det heller ikke nødvendigvis behøver at være dyrt. Du kan sagtens overraske din partner ved at udvise en interesse for én af hans hobbyer på en omkostningsbegrænset vis.

Hvilke interesser har din partner?

Hvis dette skal fungere, så kræver det lidt planlægning. Du skal først og fremmest finde ud af hvilke hobbyer, din partner har. Dernæst skal du finde ud af, om du skal overraske ham eller I skal planlægge det sammen.

Vil du gerne overraske din partner, så er det vigtigt at du har planlægt det til punkt og prikke. Det skal dog ikke planlægges i en sådan grad, at din partner opdager det, da det selvfølgelig ødelægger overraskelsen.

I og med at det er din partner, så har du sandsynligvis et indgående indblik i hans interesser og hobbyer. Du bør dog vælge den af disse interesser, du har mest held med at gøre en overraskelse ud af.

Som tidligere foreslået, så kan det blot være en tur på stadion, at I sætter jer for at spille PlayStation sammen, eller ser et Formel 1-løb i TV. I mange tilfælde behøver det nemlig ikke at være synderligt krævende.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *