3 ting du skal huske til studenterfesten

27. maj 2019 Uncategorized 0
3 ting du skal huske til studenterfesten

Sommer er lig med fest og farver, drinks i massevis og lækker mad. Det er også en tid hvor der bliver udklækket nye studenter, og når der er studenter, skal der planlægges studenterfester.  Her er der en guide til hvad du skal huske, når der skal planlægges studenterfest.

Lækker mad og drikke

En vigtig del af studenterfesten er mad og drikke. Men hvad skal der lige til, til sådan en fest, hvad skal der serveres og er det noget du selv skal lave eller skal det hentes ude fra. Der er mange tanker i gang, når det kommer til hvad der skal gøres til en studenterfest og det kommer an på hvad det er som du og din student gerne vil have. Der er flere måder du kan gøre det på. Hvis du gerne vil have at det ikke skal være så dyrt, kan du vælge at bede gæsterne om at tage hver deres ret med, så det bliver til et sammenskudsgilde, med en masse spændende retter. Du kan også lave et tema, hvor der er flere forskellige retter, fra forskellige dele af verden, så er der noget forskelligt og garanteret også noget som gæsterne ikke har prøvet før.  Du kan vælge at lave maden selv og få gæsterne til selv at tage drikkevarer med, da drikkevarer hurtigt kan blive en rigtig dyr post i budgettet. Det du kan servere til en studenterfest, kan være rigtig mange ting, du kan f.eks. servere studentens yndlingsret eller klassikeren med en steg og tilbehør til. Vil du gerne have at det bliver noget lettere, der skal serveres, så kan du lave nogle små retter, som pizzasnegle, frikadeller, kyllingespyd, grøntsagsstænger og meget mere. Dette er en god ide, hvis der er inviteret mange gæster, da det er noget du kan lave på forskud og fryse ned. Disse ting passer også godt til studenterkørslen, når de kommer forbi jer, så skal de gerne have lidt at spise.

Den helt rigtige playliste

Når dagen er kommet, og i har alt på plads, så der bare mangler gæsterne. Så skal du også sørge for at der er en god playliste til festen. Det er især vigtigt når spisningen er ved at være slut, der skal til at festes rigtig igennem og de gamle er gået hjem, at der er lavet en rigtig god playliste, hvor der er lidt af hver stil. Det er en god ide at blande noget fra 90’erne og frem efter, da det er musik som alle kan synge og danse med til. Du kan sætte klassikere på som Britney Spears, Backstreet Boys og Michael Jackson. Der skal være musik til alle og det er selvfølgelig også en rigtig god ide at sætte musik på, der er nyere og som studenten hører, for det er trods alt studentens dag. Derfor når du laver playlisten, kan du spørge studenten til råds om hvad der bliver hørt og som der skal være med på listen, til den store dag.

Skab den rette stemning

Til festen skal der også være en rigtig god stemning og når maden er spist, kan du lave gulvet om til et dansegulv, hvor der er Disko kugle og have et specielt lysshow med røg system til. Kender du en der gerne vil lege DJ for en aften, kan du hyre personen til dette eller du kan selv lege DJ, det kræver selvfølgelig det helt rigtige udstyr og det kan du få hos Djhuset.dk.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *