3 gode råd til turen til USA

3 gode råd til turen til USA

Skal du en tur til USA på ferie til sommer, men du ved ikke lige hvad du skal se og hvad du skal så huske inden du skal afsted. USA er mulighedernes land, så der er mange ting du kan se alt fra Disneyland i Florida, Hollywood i LA eller oplev byen der aldrig sover New York, hvor du kan gå i Carrie Bradshaws fodspor. Vi giver dig her 3 gode råd til hvad du skal huske inden du tager afsted.

Planlæg din tur

For at få mest ud af turen er det en god ide at planlægge hjemmefra, hvor du skal hen og hvad der skal ses. Skal du på en tur ned af Road 66 gennem USA, der går fra Chicago til Los Angeles. Hvor du kommer igennem Grand Canyon og Las Vegas, har du chancen for at prøve lidt af hvert rundt i USA og du kan se USA’s forskellige natur. Du kan komme til at opleve Las Vegas og prøve at spille på en af de legendariske casinoer. Om det er en Road trip eller om du skal opleve en af USA´s mange storbyer, er der rigtig meget at se. Hvis du tager til New York, skal du helt sikker forbi Times Square og forbi stedet hvor World Trade centrene lå inden 9/11, du skal da også se frihedsgudinden. Tag til Los Angeles og oplev Beverly Hills og Hollywood, oplev hvor alle stjernerne bor. Så inden du rejser så lav en liste over ting du skal se når du kommer til USA, det er en god ide at skrive adresserne ned, så du ved hvordan du kommer derhen og hvis du ikke kan bruge din mobil som GPS, kan det hjælpe dig til at komme hen de rigtige steder. Du kan også finde guides til på bibliotekerne og på nettet hvor du kan få inspiration til hvor der ligger nogle gode spisesteder og hvor attraktionerne ligger. Du skal også tænke over, hvad du skal pakke af tøj, for der er forskellige klimaer i USA og alt efter sæson skal du undersøge hvad du skal have på, men husk at lav plads til at shoppe.       

Vigtige papirer

Inden du tager afsted, skal du huske at du skal finde ud af om du skal have visum for at rejse til USA, det skal du hvis du rejser til USA i mere end 90 dage, rejser du under 90 dage, skal du ikke have visum med hvis du er dansk statsborger. Men du skal sørge for at dit pas er gyldigt i 6 måneder efter at du er kommet hjem igen. Der er også nogle indrejsepapirer som du skal udfylde inden du rejser til USA, de skal senest være udfyldt 72 timer inden at du rejser. Indrejsepapirerne er gyldige i 2 år, så det er en god ide så hurtigt som muligt at få udfyldt papirerne.  

Flybilletter

Når du har planlagt din tur og der er styr på de vigtige papirer, kan du gå i gang med at begynde og bestille flybilletter, det er en god ide at undersøge de forskellige udbydere for at finde de billigste og bedste billetter der passer til din rejse. En flybillet til USA varierer i pris alt efter hvor du rejser hen i landet. På rejsepriser.dk kan du finde billige flybilletter der passer til dig og din tur, du kan finde flybilletter, hvor du samtidig kan booke et hotel, så er der styr på det også når du skal rejse.  

Hvor går din tur hen og hvilke flybilletter til USA skal du have fingrene i?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *