Kvinde: Sådan kan du overraske din kæreste

23. oktober 2017 Gaver 0
Kvinde: Sådan kan du overraske din kæreste

Drenge kan nogle gange være lidt svære at overraske og ikke mindst finde gaver til. Drenge ønsker sig ofte ikke så meget, og de kan derfor være svære både at finde en god gave til, men også at overraske. Vi har derfor samlet 3 råd her, til hvordan du kan overraske din kæreste her.

Lav hans livret

En perfekt overraskelse du kan lave til din kæreste, er ved at tilberede hans livret, og arrangere en hyggelig aften i samme forbindelse.

Hvis du tilbereder hans livret og inviterer ham på middag, vil han uden tvivl blive glad. Når du selv har lavet maden, er der først og fremmest lagt ekstra kærlighed i og din kæreste vil derfor nyde middagen lidt ekstra. Og så viser du også at du kender ham godt, fordi du ved hans livret er..

Hvis du samtidig sørger for at arrangere en hyggelig aften, er det en perfekt måde til at overraske din kæreste.

 

Arranger en gameraften

De fleste drenge har et eller andet spil som de kan sidde og spille flere timer i træk. Det kan både være et computerspil, et spil til PlayStation eller en anden platform. En god måde, som du kan bruge til at overraske din kæreste er derfor ved at arrangere en gameraften.

Du kan arrangere en gameraften ved at invitere et par af hans venner over og sørge for lidt god mad og nogle lækre snacks til aftenen. Hvis din kæreste godt kan lide at game vil han uden tvivl elske, hvis du arrangerer en aften, hvor han kan spille med sine bedste venner.

Du kan overveje at lave det som en overraskelse, så han ikke ved hans venner kommer over. På den måde kommer der lidt overraskelse ind over, så han vil blive endnu gladere for aftenen.

Det kan selvfølgelig være svært at planlægge alle aspekterne af gameraftenen. Det kan fx være der er brug for en Minecraft server, for at de kan spille sammen. Men hvis du ikke selv er den store teknikker, kan du spørge en af vennerne om de vil sørge for det praktiske som fx servere. Ellers kan du altid finde information på nettet. Du kan fx læse om opsætning af Minecraft servere her.

 

Forkæl med morgenmad på sengen

Ligesom piger, elsker drenge at blive forkælet. En tredje god måde at overraske din kæreste på er derfor ved at lave morgenmad på sengen. Din kæreste vil elske hvis du kommer ind med morgenmad søndag morgen. Så kan I sove lidt længere og nyde lidt god mad i sengen.

Du kan overveje at lave den helst store morgenmad med æg og bacon, for at det bliver ekstra lækkert. Men ellers kan en kop kaffe og et rundstykke på sengen gøre meget. Det er nemlig selve overraskelsen der tæller mest.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *