Oplev noget anderledes i år: hold jul i udlandet

08. november 2017 FERIE & FRITID 0
Oplev noget anderledes i år: hold jul i udlandet

2017 er ved at være slut. Vil du gerne afslutte året med et brag og spændende oplevelser at se tilbage på, så skift den traditionelle jul ud med en jul i udlandet.

At holde jul udenfor landets grænser vil give dig et helt andet syn på julen, som du kan tage med hjem. Det er anderledes, og er en god pause fra dine vante omgivelser.

Lyder det som noget for dig? Så læs med her, hvor vi har samlet nogle af de bedste destinationer til at holde jul.

Schweiz – juletraditioner langt fra de danske

I Danmark er langt de fleste fortalere for julen, og den associeres med hygge, glæde og lækker mad i selskab med de nærmeste. Og selvfølgelig julemanden og masser af gaver!

Dog er det ikke sådan alle steder. Tager du til Küssnacht i Schweiz – en landsby, der ligger ved det nordlige område af Lucerne-søen – kan du blive vidne til flere tusinde mennesker, der optræder i en højlydt parade gennem landsbyen for at jage julemanden væk.

Det er en yderst bizar juletradition, som du ikke har set før, men som du i hvert fald sent vil glemme.

Tager du til Küssnacht, vil du altså få et helt andet synspunkt på julen med dette indslag, men samtidig få en utrolig oplevelse i form af en parade, der inkluderer næsten 200 hårnblæsere, mænd i lysende bispehuer og hundredvis af mennesker med kobjælder.

Norge – aktiv jul

Vil du gerne opleve en hvid jul med masser af adrenalin? Så tag på skiferie, og hold jul i Norge.

Norge har noget af det bedste og mest betagende terræn til at stå på ski med dets flotte bjerge og fantastiske udsigter fra toppen.

Selvom det er en af nabolandene, møder dine øjne helt anderledes landskaber, og er perfekt hvis du trænger til en pause, og har brug for et friskt pust.

Der er mange forskellige områder i Norge, der er perfekte til din skiferie og din jul. Blandt andet Hemsedal er en perfekt destination.

Vil du læse mere om destinationen, og hvad den tilbyder, kan du klikke her.

Tunesien – den varme jul

Er du træt af vinter og det kolde vejr, og har du brug for at varme dig i solen, så er Tunesien en perfekt destination til din jul i år.

Her vil du ankomme til ikke blot anderledes landskaber, men også en helt anderledes kultur, som vil udvide dit verdenssyn.

Tager du eksempelvis til Douz, vil du kunne opleve en fantastisk festival midt i den ellers øde ørken i de sidste fire dage i december. Denne festival byder blandt andet på sandhockeyturneringer, utrolig lækker og eksotisk mad, markeder med betagende kunst, shows med mavedansere og meget mere.

Herudover kan du opleve kameler spadsere rundt mellem mennesker, og til festivalen kan de besøgende endda deltage i ørkenræs.

Selvom julen og julestemningen ikke er tilstede, er festivalens festligheder mindst ligeså gode, og vil give dig en jul du sent vil glemme!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *