6 skønhedsmyter mange kvinder stadig tror på

15. oktober 2017 Uncategorized 0
6 skønhedsmyter mange kvinder stadig tror på

Vi bliver alle fortalt en masse tips og trick, som skal kunne gøre os smukkere og gladere – og ofte tror vi naivt på disse ting. Desværre er det ikke alle, der holder vand. Men hvilke myter er det, som vi ikke bør hoppe på? Her kommer nogle af de skønhedsmyter, vi længe er blevet fortalt, men som rent faktisk ikke er sande.

 

Håret vokser hurtigere, hvis det bliver klippet oftere

Den første myte, som mange kvinder har hørt om fra veninder og diverse dameblade er, at hvis håret bliver klippet ofte, så vil det også vokse hurtigere. Dette er ikke sandt. Dog er der fordele ved at få klippet håret regelmæssigt, da du herved undgår de slidte spidser og ender, der knækker. Det betyder, at dine spidser bliver langt pænere, og at dit hår ikke virker tyndere i bunden – og dette kan for nogle se ud som om at det vokser hurtigere, selvom det i realiteten ikke gør.

 

Mørke og tykke hår kommer af hyppig barbering

Endnu en myte, som ofte bliver fortalt er, at hårene på benene bliver tykkere og mørkere, hvis man barberer dem. Denne myte er dog ikke sand! Idet hårene bliver skåret over, hvor de er tykke, føles de kraftigere efter barbering. Ved voksning føles hårene anderledes og finere, når de vokser ud, da hårene er blevet hevet ud ved roden. Alle hår er dog tykkest ved roden og ender ud i en ”spids”, og hårene bliver altså ikke i realiteten mørkere og tykkere på grund af barbering. Så ingen grund til bekymring – du kan roligt finde barberskraberen frem.

 

Øjenvipperne knækker ved brug af for meget mascara

Mascara er en uundværlig ting for ekstremt mange kvinder. Derfor har myten om, at øjenvipperne knækker ved brug af for meget mascara været en større frygt for mange. Der er dog ingen grund til at være bange længere, fordi det er en myte, der ikke er sand. Så længe du husker at fjerne din make-up, inden du lægger dig til at sove, så skal du nok kunne beholde dine øjenvipper som de er.

Noget der derimod kan knække dine øjenvipper er øjenvippebukkeren, som også er en essentiel ting I mange kvinders make-up taske. Her er det vigtigt at huske, at denne altid skal bruges før mascaraen bliver lagt og ikke efter.

 

At pumpe sin mascara giver et bedre resultat

Endnu en myte, der vedrører mascara, er, at man får mere mascara på børsten – og et bedre resultat – hvis man pumper børsten ned i selve beholderen. Dette giver ikke et bedre resultat, tværtimod! Det er en ekstrem dårlig vane, der kun tilføjer ekstra meget luft ned i mascaraen. Dette får den til at tørre ud og kan derudover også skabe gode vilkår for bakterier, der i sidste ende kan give infektioner og bakterier i øjet.

 

Dyre produkter er bedre end billige

Vi ved alle, at skal man ud og købe diverse skønhedsprodukter findes de i alle prislejer – fra de billige till ekstremt dyre og luksuriøse. Hurtigt kan man automatisk tro, at de dyre altid er bedre end de billigere produkter, men denne myte er ikke altid sand.

Der er flere tilfælde, hvor billige produkter er mindst lige så gode, hvis ikke bedre. Grunden til at prisen ikke altid hænger sammen med kvaliteten er, at brandværdi nogle gange vægter højere for forbrugerne, hvilket medfører til højere priser for ikke altid så gode produkter.

Men hvordan finder du så ud af, hvilke dyre produkter, der er pengene værd, og hvilke billige produkter, der rent faktisk er gode? Heldigvis findes der efterhånden en masse guides og anmeldelser på nettet, så du ikke selv behøver investerer i alle skønhedsprodukter for at teste disse. Derudover kan det være en god idé at forhøre sig hos veninderne, da de med sikkerhed har et yndlingsprodukt eller to i den billige ende af prisskalaen, som du også kan få nytte af.

 

Uren hud skal fjernes med hjælp fra solen

Mange af os kender følelsen af at være hjemme fra ferie – huden er dejlig brun og alle ens urenheder er pludselig forsvundet. Men det er her vigtigt at huske på, at sol er en kortvarig løsning på problemer som bumser og acne. Dertil kommer det, at solen rent faktisk kan forværre dine hudproblemer på længere sigt.

Husk derfor at beskytte huden ekstremt godt, når du bevæger dig ud i solens stråler, for at sikre dig selv en flot og glødende hud nu og her men også i fremtiden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *