Indret dig hyggeligt til vinteren

10. oktober 2017 BOLIG & DESIGN 0
Indret dig hyggeligt til vinteren

Efteråret er godt i gang i Danmark, og der er dermed ikke længe til vinter. Efterår og vinter er sæsoner for hygge, og hvis der er noget vi er gode til i Danmark, så er det at hygge os sammen, når det er koldt udenfor. Vi har derfor samlet 3 tips til at indrette dig hyggeligt til efteråret og vinteren her.

Gør lidt ekstra ud af dekorationen

For at skabe et hyggeligt hjem, er først punkt at gøre lidt ekstra ud af dekorationen i hjemmet. Du kan dekorere dit hjem på mange forskellige måder, og det handler bare om at finde ud hvordan du bedst kan lide det.

Du kan fx dekorere med at par flotte billeder af din familie eller købe et flot maleri, som du godt kan lide. Hvis du er en af dem, der elsker små nips, kan du købe et par hylder til alle dine nips, så de er samlet et sted.

Du kan også gøre lidt ekstra ud af dekorationen i spisestuen, ved at finde en flot dug og et par dækkeservietter der passer til, som kan give en hyggelig stemning. Hvis du mangler inspiration til at dekorere dit hjem kan du kigge på denne side, og få gode idéer til hvordan du vil dekorere dit hjem.

Det er hyggeligt at gå rundt og sætte nips op forskellige steder, og finde den bedste plads til forskellige billeder, og så er det samtidig en perfekt aktivitet til de mange regnvejrsdage der kommer i løbet af efteråret.

Når det er blevet december er det samtidig tid til at hænge julepynt op rundt omkring i din bolig, som skaber lidt ekstra hygge.

 

Lav en hyggekrog

Når vi skal til at bruge meget tid indenfor, er en hyggekrog uden tvivl uundværlig. Du kan lave små hyggekroge rundt omkring i din bolig, hvor du kan sidde og slappe af med en kop varm kakao og en spændende bog.

Du kan fx lave en hyggekrog ved at bruge et par store puder og et blødt tæppe i hjørnet af stuen. Hvis du har en vindueskarm, eller et sted, hvor du kan sætte en sofa op af et vindue, er det en perfekt hyggekrog, hvor du kan sidde og kigge ud på regnvejret. Du kan også hænge en hængekøje op i et af hjørnerne i din bolig, det ser både hyggeligt ud, og er perfekt sted at slappe af.

 

Indret stuen på en god måde

Stuen er et af de rum, som vi opholder os mest i, og det er derfor en god idé at gøre lidt ekstra ud af indretningen der. Det handler fx om at have nogle gode siddepladser, så I kan samle hele familien til hygge om vinteren. Stuen er også et perfekt sted at lave små hyggekroge, hvor du kan slappe af i selskab med resten af familien.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *