Ked af julegave? Her er 3 ting, du kan give din (drenge)kæreste

24. december 2015 Gaver 0
Ked af julegave? Her er 3 ting, du kan give din (drenge)kæreste

Julen er ovre. Medierne taler om store byttedag. Gaverne er pakket op og også din gave til din kæreste har fået dommen.

Men måske var han ikke så glad for det nye tøj eller bogen, som du havde håbet på?

Frygt ej. For et par hundrede kroner ekstra kan du få et nyt skud med det samme. Vi kommer her med vores bud på 3 ting, de fleste drenge og mænd vil blive glade for, hvis ikke julegaven ramte plet (det kan den jo ikke gøre hvert år!).

Gamer mus

Spiller din kæreste computerspil?

Vis ham, du er glad for ham som han er ved at forære ham en gamer mus. En gamer mus er en mus, der er lavet specielt til at spille. Det betyder, den ligger særligt godt i hånden og ikke glider, har en høj DPI (så den reagerer meget hurtigt; DPI stå for Dots Per Inch eller ’musefølsomhed’ på dansk) og har en række genvejsknapper, din kæreste selv kan indstille.

Du kan finde en gamer mus online fra omkring 300 kroner for en udmærket model. Kig blandt andet efter mærkerne Razer eller danske Steelseries.

Lave egen whisky

Danmark har fået en række ”mikrodestillerier” de sidste par år. Det er små iværksættere, der går i gang med at lave deres egen øl, whisky, cognac og så videre.

De tilbyder – som supplement til at sælge deres ofte lidt dyrere varer i supermarkedet – at lade private komme og lave deres egen whisky. Her får deltageren også lov til selv at bestemme blandingsforhold og skabe en måske lidt mere røget whisky eller med speciel myntesmag (det er faktisk to af mulighederne!), så whiskyen har en historie.

Flaskerne du får hjem koster et par hundrede kroner og derved lidt mere, end hvis du køber i Netto. Men de er også meget sjovere. Så har din mand noget at vise for vennerne. Og du giver ikke alene en ting, men også en oplevelse, din kæreste vil huske på.

Dig pakket ind

Hvis du har lyst til noget lidt utraditionelt, så husk på hvorfor din kæreste er sammen med dig til at starte med.

Det er han, fordi han er glad for dig. Måske har han endda ytret, at han elsker dig.

En materiel ting er fin at få, men det er dig, han er interesseret i.

Vent til næste gang han kommer hjem og pak dig selv ind. Du har ikke noget tøj på, men en masse gavebånd. Og lad ham så pakke dig op.

Dét tør vi næsten garantere, at han bliver glad for, hvis alt andet fejler (ellers er det ham og ikke dig, der har et problem!).


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *