Indretning af stuen på budget

27. december 2015 Bolig 1
Indretning af stuen på budget

Stuen er et sted, som samler mennesker. Hvad enten det er foran fjernsynet til en omgang seriesøndag eller et spil matador. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan vi sidder om bordet eller slynger os i sofæn. Drømmekæresten.dk har samlet et par lækre møbler, som du kan indrette en fed stue med uden, at det fuldstændig smadrer det budget.

Lav selv møbler af paller

I 2015 og 2016 er det blevet trendy at indrette stuen med lav det selv møbler. Årsagen til dette skyldes hele cradele to cradle tankegangen, hvor vi genbruger møbler og på den måde ikke spilder naturens ressourcer. Derudover er det også en billig løsning. Den eneste udgift er din tid, og har du masser af den, har du mulighed for virkelig at lave nogle fede møbler.

lav selv moebler

Ovenstående billede viser hvordan du med et par paller kan lave en fed sofa eller sofabord. Efterfølgende kan du selv vælge hvilke puder og betræk, møblerne skal have. Men forsøg at holde træet så synlig som muligt, da det giver et rustikt look.

Brug en lænestol, de er faktisk fede

Langt de fleste mennesker i aldermen 18-35 betragter en lænestol, som noget en gammel mand eller kvinde sidder i. Men det er faktisk langt fra tilfældet. Lænestole er nemlig blevet trendy igen.

Placer stolen i hjørnet og køb et stykke lammeskind til. Hvis stolen er sort, skal lammeskindet være hvidt, og den anden vej rundt. På den måde har du en minimalistisk skandinavisk look.

Vi har samlet et par billeder af fede lænestole, som ikke koster for meget. Du kan købe dem hos laenestol.dk

stol med skammel trendy stol flot laenestol fede laenestole

Besøg vintage butikker (online)

Flotte og grove jernmøbler eller lækre franske skabe er populære. Desværre koster de også en formue i almindelige butikker. Men tager du ud en tur i en vintage eller genbrugsbutik, har du en god chance for at finde billige unikke antikke møbler.

modern 50

Er du en af dem, som elsker at shoppe i paris men dit budget rækker ikke til det? Så har du muligheden for at købe fransk uden at være i Frankrig. Besøg Metal and Woods og bliv inspireret af den rå stil, som du ellers kan finde i Frankrig. Her finder du flotte franske skabe eller store urskiver. Du kan faktisk finde det meste…

Et andet sted du kan finde lignende møbler er fra Modern 50 og Factory 20. Bag disse møbler står en amerikaner, som har specialiseret sig i vintagemøbler fra det 20. århundrede.

Besøg begge vintage butikken Modern 50 og Factory 20 her.


1 thought on “Indretning af stuen på budget”

  • 1
    Stine on januar 29, 2016 Svar

    Rigtig fede stole 😀 Selvom det er på budget, så rækker mit dog ikke til dem ALLE 😀 Havde ikke lige stødt på Metal & Woods – det er da helt sikkert et besøg værd 🙂

    Tillader mig lige at smide et link til mit seneste indlæg, som jeg tror du vil synes om ift. indretningsbillederne 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *