Budgetferie med kæresten: 3 destinationer du skal kende

22. december 2015 Rejser og udflugter 0
Budgetferie med kæresten: 3 destinationer du skal kende

At rejse er at leve – især, hvis du rejser sammen med din kæreste.

Men at rejse er også en dyr fornøjelse, hvor du skal samle penge til flybilletter, hoteller, mad og drikke og seværdigheder. En tur til London eller Paris er lækker, men også en dyr fornøjelse fordi alt er dyrt og turistet – og selv Chiang Mai og Bangkok er billige destinationer når du først er der, koster flybilletterne mange tusinde kroner (især, hvis du også gerne vil hjem til Danmark igen).

Derfor kigger vi her på 3 destinerioner, der kombinerer 3 gode ting:

  • De er spændende og romantiske at besøge for din og din kæreste
  • Det er billigt at finde flybilletter dertil
  • Og leveomkostninger når du er dernede slår ikke din økonomi ihjel

Uden videre introduktion – 3 destinationer, du kan overveje med din kæreste.

Vi har fundet vores rejsepriser og billige flybilletter her til artiklen.

shutterstock_299486489

Rumænien

Østeuropa – Rumænien, Kroatien, Serbien og andre lande – oplever lige nu en kæmpe omvæltning. Fra tidligere at have været betonkommunistiske økonomier er de som EU-lande i gang med et opsving.

Rejser du i Østeuropa kommer du meget langt for få penge med generelt venligtsindet befolkning. I Rumænien er engelskpenetrationen også god. Du har mulighed for at vandre i bjerge, nyde store byer som Bucharest eller Timisoara eller køre på tværs af det store land.

Du finder billige flybilletter til landet med blandt andre Wizz Air, et polsk-ungarsk selskab, der flyver fra Billund og også snart København.

Vælger du Rumænien som destination, så overvej hotel fremfor AirBnB – der er kulturforskelle og et vestligt indrettet hotel kan være rart at komme hjem til.

Berlin

Berlin ligger blot en 50 minutters flyvning syd for København. Den tyske hovedstad er en fantastisk oplevelse. Det er København – bare større og mere intensivt. Og så er det overraskende billigt.

Fordi at vi ligger så tæt på Berlin finder du flybilletter til Berlin fra omkring 500 kroner tur / retur. Du kan søge efter billige billetter hos EasyJet, Norwegian, Air Berlin og ind imellem også SAS.

I forhold til overnatninger er både hoteller, men især også AirBnB en mulighed. Udenlandske investorer har igennem flere år købt centrale lejligheder og udlejer dem med den amerikanske AirBnB-portal fra omkring 400 kroner per nat. Det er billigt for en hel lejlighed centralt i en storby som Berlin.

Vælger du Berlin, så overvej et kvarter nær hippe Prentzleuer og brug U-bahnen til at komme rundt omkring i byen. Engelskpenetrationen er stor, men tyskerne bliver også glade, hvis du taler tysk.

Og husk, hvis du kommer fra København og er glad for kebab, et besøg hos legendariske Mustafas Kebab:

Lige nu kan du på Konkurrencer-Magasinet.dk vinde en rejse for 2 til Berlin. Det er gratis at deltage.

Dublin

Irske RyanAir er om nogen billedet på billige flybilletter. Selskabets hjemmebane er Dublin og de flyver direkte til Dublin både fra Billund og Københavns Lufthavn fra et par hundrede kroner tur / retur.

Dublin og Irland er en naturrig oplevelse og Dublin som by er både spændende og billig at bo i. Hoteller koster ikke meget, ligesom du igen har mulighed for at leje hele lejligheder med AirBnB.

Overvej at leje en bil og køre rundt i det irske landskab. Du kan leje en god bil med fri benzin fra cirka 500 kroner om dagen. Med et telt i bagagerummet er der lagt op til lidt af en oplevelse under den irske himmel. Det bliver ikke svært for jer at forvandle en nat under åben irsk himmel til noget bare en smule romantisk, hvis I prøver – og hvis I mangler lidt ekstra er der mange smukke slotter i det irske landskab, I kan besøge sammen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *