Hvordan du viser din kærlighed til hende

05. november 2014 De 100 kærestetips 1
Hvordan du viser din kærlighed til hende

skabelon til kærlighed

Alle der har prøvet at være forelsket, kender til det med, at man vil udtrykke sin kærlighed til hende, og også give hende nogle lækre gaver. Det kan dog være svært for mange mænd at finde de rigtig gode romantiske gaver, der også slår benene helt væk under hende.

Vis at du er vild med hende ved at udtrykke den helt rigtige følelse både i fysisk og psykisk. Hvordan du viser din kærlighed til hende?

Ideen til at udtrykke din kærlighed for hende

For at udtrykke din uddelte glæde og passion for hende så er handling jo altid kodeordet. Den handling kan du gøre på mange forskellige måder, men en måde er, at give hende en gave enten i form af en fysisk materiel ting eller i form at et sødt kærlighedsbrev, der udtrykker dine følelser for hende.

Hvis du ikke er ferm ud i det skrevne, så kan du her få en ide til et brev, som muligvis kan få glæden frem i kinderne af hende, og også få hende til at føle sig som den eneste ene.
Skabelonen til et kærlighedsbrev ser sådan her:

Til Smukke XXXX

Uden nogen advarsel og fra et klart lyn stod du der. Stod der foran mig og lyste alt op omkring dig. Stod der og smadrede mit hjerte, rev mit hjerte fra hinanden, Stod der som en lysende engel sendt fra en anden plan med en mission her i livet, og denne mission var at stjæle mit hjerte.

Jeg stod der, og var lamslået. Tiden stod stille, og hvis man lyttede godt efter, kunne man høre hvordan mit hjerte lige så stille blev opløst i et begær, et begær efter den kvinde som besad trolddom. Trolddom til at kunne få mig til alt, bare ved et kigge på mig med hendes hypnotiske eventyrlige smukke lysende øjne. De øjne som tvang mig i knæ, tvang mig til at lytte efter mit hjerte, det hjerte som hun havde stjålet på et splitsekund.

Tiden gik, og jeg kiggede langt efter denne famøse kvinde. Denne kvinde som svævende henover jorden med sin æggende gang, der fik numsen til at svaje lidt frem og tilbage, og vækkede et syndigt begær indeni mig. Et syndigt begær som bare blev stærkere og stærkere. Hvordan jeg fantaserede om at kunne holde mig vågen for evigt, bare for at kunne indånde samme luft som dig. Ens øjne som man aldrig ville åbne igen, fordi du var brændt fast på nethinden, og vågne op fra det himmerige ville ikke være til at holde ud. Hvordan din sensuelle stemme spandt sig æggende ind i rygmarven og tvang en gisnede gys over hele kroppen i lyksalighed.

Jeg ville ikke åbne mine øjne, jeg ville ikke falde i søvn, jeg ville ikke se nogen, fordi jeg havde fundet den unikke ene kvinde, som man kan bruge et helt liv på aldrig at finde. Den kvinde som gjorde ens længsel efter kærlighed ulidelig. Den kærlighed som kun tilhørte en bestemt kvinde, den kvinde som jeg måtte have, ellers ville mit hjerte aldrig blive helt igen.

Du er the chosen one, troede jeg aldrig at have modet til at forestille mig, men din altopslugende tilstedeværelse overalt i mit hjerte, gjorde jeg ikke havde noget valg, og hvis nogen giver mig troen så er det dig.

Det er din chakra som giver mig mod, giver mig håb, giver mig lys, giver mig glæde, giver mig mening. Det er dig som dirigerede mit hjerte hen til mit himmerige, hvor mit hjerte har sit retmæssige og eneste plads.
Jeg elsker at høre dig trække vejret når du sover. Elsker at mærke din bløde hud under min håndflade. Når jeg sover, opsluger du mine drømme med dit nærvær, og gør mit liv til en tåget sky hvor man bare svæver henover livets utaknemmelige problemer. For når man mister troen, gør tanken om dig, livet til en lykkelig drøm.

Jeg elsker at høre din guddommelige sensuelle stemme kvidre ind i øregangen, og får det til at lyde som den skønneste himmelske musik. Elsker at høre din stemme fyldt med ægte glæde, og får mit hjerte til at smelte fuldstændigt, så der bliver dannet en vandpyt.

Elsker at mærke det uvirkelige kraftfulde sanseløse ude af kontrol begær igennem hele kroppen, som jeg føler for dig. Begær over at røre, føle, smage, mærke dig overalt. Begær over at må have dig tæt på. Begær over at have fundet den kvinde som gør mig uligevægtig i lyst.

Tanken om at mærke og føle dit naturlige ægte glade sind, gør mig til en komplet og lykkelig mand. Så længe du ønsker det, vil jeg altid være din.

Det er kun en skabelon, men dog en afprøvet skabelon der virker. Du kan blende personlige ting om hende ind, vel og mærke ting som du bare ikke kan stå for, og som hun da selvfølgelig skal have at vide, er smukke, vidunderlige og unikke.
En af de bedste måder at serverer sådan et brev, er ved en lejlighed som f.eks. fødselsdag, årsdag eller anden hvor du vedlægger en gave der er personlig. Hvis du mangler en ide til sådan en, så kan du finde gode gaveideer på shopsites.dk, hvor også de romantiske ideer er til stede.

Næste gang du vil give udtryk for dine følelser overfor hende, så overvej om en gave vedlagt dine tanker om hende ikke er en genial ide.


1 thought on “Hvordan du viser din kærlighed til hende”

  • 1
    Helle on november 25, 2016 Svar

    Rigtig god idé med en sådan kærlighedserklæring. Der er ingen tvivl om, at det helt sikkert vil bringe lykke hos de fleste kvinder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *