Få mere selvtillid med Botox – og få et bedre parforhold

05. november 2014 De 100 kærestetips 0
Få mere selvtillid med Botox – og få et bedre parforhold

Botox-mand

I dagens Danmark er der rigtig mange fordomme når det kommer til skønhedsbehandlinger med Botox . Nogle vil klassificere det som værende et decideret tabu – det er ikke noget man går rundt og snakker om, at man bruger. Og egentlig er det en skam. Og det er dét af flere årsager. For det første, fordi at disse fordomme for det meste tager udgangspunkt i ren og skær ignorance og uvidenhed, samt ekstreme tilfælde af overdrivelser og fejlbehandlinger.

Der er eksempelvis rigtig mange der tror at man efter en Botox behandling fuldstændig mister sin mimik i ansigtet (især i panden) og får et fuldstændig unaturligt udtryk i ansigtet. Det er i virkeligheden slet ikke tilfældet – når man foretager en behandling med Botox, er det korrekt at det er for at minimere rynkerne i ansigtet, men lige så vigtigt det er at få minimeret rynkerne, lige så vigtigt er det at man opretholder sin mimik i ansigtet – og at resultatet bliver naturligt.

Grunden til at så mange folk tror at man mister sin mimik og får et meget unaturligt udtryk i ansigtet, er at der i tidens løb har været nogle mennesker (især et par kendte amerikanere) der har overdrevet forbruget af Botox og derfor er kommet til at se lige præcis sådan ud – unaturlige og uden mimik.

Skræk-billeder af disse personer er så blevet spredt over hele verdenen, og når man har set at par af disse billeder og reelt ikke ved noget om Botox, er det umiddelbart naturligt nok at det er sådanne unaturlige ekstremer man forbinder med Botox.

Botox i virkeligheden

Virkeligheden er dog at man med Botox kan opnå flotte og naturlige resultater i sit ansigt, hvor man får formindsket sine rynker og på den måde opnår et lidt friskere og yngre udseende. Botox er et lægemiddel der virker muskelafslappende og har været brugt i medicinens verden siden 1950. Behandlingen hæmmer nerveimpulsen til de mimiske muskler, så de slapper af, huden glattes ud, og de uønskede rynker mindskes. Botox er uskadeligt, da det nedbrydes og udskilles af kroppen – ca. 6 måneder efter behandlingen har kroppen udskilt stoffet fuldstændig, og man kan vælge om man vil have en behandling mere.

For rigtig mange mennesker har behandlingen en ekstrem positiv effekt.Det er meget forskelligt fra person til person, i hvilken alder man begynder at få rynker og hvor tydelige de rynker man får er. Udfaldet bestemmes af flere forskellige faktorer, f.eks. genetik, stress, rygning og mange flere. Nogle personer får forholdsvist mange rynker, i en tidlig alder og af disse personer er der en del der er kede af rynkerne og døjer med eksempelvis lav selvtillid og lignende, pga. af rynkerne. Med Botox er det så muligt at gå ind og formindske rynkerne markant, hvilket i mange tilfælde fører til at personen ikke får lav selvtillid pga. sine rynker, men bliver glad for sit udseende.

Der er utrolig mange der benytter behandlingen – mange flere end man tror og hører om. De fleste af de folk der benytter behandlingen snakker bare ikke om det – størstedelen af frygt for at blive stemplet eller set ned på, hvilket som sagt er ærgerlig, når det virkelig kan tilføje noget positivt til mange menneskers liv.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *