Gaveideer til den moderne mand der har alt

05. november 2014 Gaver 0
Gaveideer til den moderne mand der har alt

Som så mange andre mænd har jeg ofte fået spørgsmålet, hvad ønsker du dig i gave, når fødselsdagen eller juleaften nærmer sig. Lets face it. Vi mænd er sku ikke altid så kreative med vores ønsker, og jeg er i hvert fald relativ dårlig og ubeslutsom når det kommer til at afgive ønsker.

Hvad det skyldes, er et stort spørgsmål som jeg umuligt kan svare på. Jeg er personligt bare ideforladt og føler som sådan ikke jeg mangler noget? Derudover magter jeg ikke altid at få bløde pakker. Det kommer i hvert fald an på hvem der skal give mig dem. Det er så irriterende at sidde i spænding, åbne pakken og så bare kigge direkte ned i den mest usle strikkesweater man nogensinde har set. Den duer kun til 2 ting, ligge i skraldespanden eller tage på imens man er på fisketur hvor man synger soundtracket træk en gammel sweater på.moderne mand

Nu står vi som mænd i et yderst vanskelligt problem. Enden siger vi: ”NEEEEEEEJ hvor er den bare flot skat, den er jeg godt nok glad for!” Hvis vi vælger denne løsning, så kan man med garanti regne med, at kæresten kommer til at trygle os om at tage den på ved alle tænkelige lejligheder, og vil vi virkelig det? Nej ikke rigtigt vel.

Den anden løsning er at sige: ”Den er godt nok flot skat, men det er ikke lige mig” eventuelt omformuleret til en lille hvid løgn i form af: ”Ej hvor er den flot skat, jeg tror bare desværre ikke størrelsen er den rigtige.” Ligegyldigt hvad du vælger, så ender du med at skuffe kæresten, og hvis du vælger den sidste, så skal du finde på endnu en historie, når du når ned i tøjbutikken, hvor du blot kan vælge en anden størrelse. Det naturlige valg er selvfølgelig at tage derned selv, og komme hjem og beklage sig over, at den var udsolgt i din størrelse.

I stedet for at lyve eller blive påtvunget at gå med Sussi og Leos gamle sweater, så kunne vi jo også bare hanke op i os selv, og ønske os noget ordentligt, noget som vi rent faktisk kan bruge til noget. Vi mænd er meget praktiske anlagt, så tænk dog hvad i går og bruger af ting og sager i hverdagen, og så ønsk jer da noget af det.

Stort set alle mænd barberer sig, hvis ikke hver morgen så i det mindste engang imellem. En skægtrimmer eller barbermaskine kunne derfor være en oplagt ide. Begge produkter ville blive taget godt imod af os mænd, vi bruger dem i hverdagen, og har derfor et reelt behov for dem, stik modsat den grimme sweather.

Ellers er det jo ikke nogen stor hemmelighed at vi mænd godt kan lide gadgets . Alle mulige sjove gadgets som ikke nødvendigvis behøver at have det helt store formål. Elektroniske diganoter eller forskellige former for underholdningsgadgets er altid et hit. Andre ideer kunne være parfumer, deodoranter, pung, bælte eller en af mænds yndlingsting udstyr! Udstyr til sportsgrenen, hobbyen eller til grillen, kun fantasien sætter grænser.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *