Julen varer længe – koster mange penge

18. december 2019 Gaver, Tips 0
Julen varer længe – koster mange penge

Når julen er ovre os, er vi alle i gang med at rende rundt og få styr på juleshoppingen. Gaveræset er på sit største i december måneden. Derfor kan det hurtigt blive stressende hvis man ikke planlægger det lidt. Så hvis du vil undgå julestressen, kan du læse med her. Vi har nemlig samlet lidt gode råd i forhold til juleshoppingen.

Vær i god tid

Der er mange, der skal ud at have julegaver i løbet af dagene op til juleaften. Derfor er det en rigtig god idé at være i god tid. Hvis man har mange gaver man skal have købt, er det en fordel at lave en oversigt over hvilke gaver man skal skaffe og hvorfra de skal skaffes. På den måde kan man stille og roligt købe en gave ad gangen, så man ikke ender med at skulle købe alle gaver på en gang. Så den ene dag kan man gå i H&M og skaffe den trøje mor hun ønsker sig og den anden dag kan man gå i Elgiganten og købe det tastatur til computeren ens lillebror ønsker sig. Man kan også allerede begynde at forberede sig nogle måneder før, da der op til julen er mange forskellige udsalg. Så man kan holde øjnene åbne for udsalg, sådan så man sikrer sig de bedste priser på alle de gaver man skal ud at købe.

Forkæl dem du holder af

De fleste af os vil gerne forkæle dem vi holder af. Derfor kan det være en idé at spare op til de lidt mere lækre gaver, til de personer der er mest tætte på en. Hvis man mangler idéer, kan man altid prøve at vinduesshoppe og danne sig en idé om hvad ens nærmeste kunne have lyst til at få. Man kan selvfølgelig også prøve at høre efter, hvis de nævner, noget de mangler, eller har lyst til. Man kan jo give gaver i alle slags former, nogle er mest til oplevelsesgaver, som ture i en Ferrari eller en luftballon. Andre er mere til de bløde gaver. Hvis man skal købe gave til dem, der godt kan lide de bløde gaver, er det en god idé at undersøge siden Shaping New Tomorrow. De producerer nyt og innovativt tøj, der sidder virkelig komfortabelt. Så behøver man ikke at gå på kompromis med bekvemmeligheden, når man skal vælge outfit. Hvis du vil vide mere om Shaping New Tomorrow, kan du læse mere her.

Tanken der tæller

Lige meget hvor optaget man er af gaveræset, er det stadig vigtigt at huske på, at julen er hjerternes fest. Det er altså ikke gavernes fest. Derfor er det vigtigt at huske, at det er, altså stadig tanken, der tæller. De søde og betænksomme gaver, kan bringe lige så stor glæde som de dyre og store gaver. Hvis ikke mere glæde. Det varmer nemlig når man ved, at der er mange tanker lagt bag en gave, da det bliver meget mere personligt, end ”bare” at modtage en T-shirt. Vi skal minde os selv om, at julen handler om at bruge tid sammen med dem vi elsker. Så husk nu på at det er tanken, der tæller.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *