Julegaver til kæresten, der elsker at lave mad

18. november 2015 Gaver 0
Julegaver til kæresten, der elsker at lave mad

Julen nærmer sig, og med det følger der naturligvis en del traditioner, der skal overholdes. Dansen om juletræet, tæppehygge og Disneys juleshow med familien er blevet en obligatorisk del af december måned, men hjerternes fest betyder også, at man skal forkæle dem, man holder allermest af.

Det kan man selvfølgelig blot gøre ved at fortælle dem det, men de bliver nok lidt skuffede, hvis ikke der følger en gave eller to med midt i kærlighedsrusen. Med julen kommer naturligvis også en god omgang mad, men for at lave den bedste mad behøver man også det bedste udstyr, der både design- og funktionalitetsmæssigt passer til din og dine nærmestes behov.

Gryder til den nemme madlavning

gryder til kærestenBrug af gryder er en ganske normal del af den gennemsnitlige madlavning. Med Eva Trio gryder får du et lækkert og eksklusivt dansk design bestående af matchende kvalitet og funktionalitet. Gryderne fra Eva Trio er efterhånden anerkendte som danske designklassikere med deres simple og elegante design, og selvom designet er i top, holder de naturligvis også i lang tid, så dig og kæresten ikke skal ud og købe nye gryder igen til næste jul. Produktserierne Eva Trio Dura Line, Eva Trio White Line og Eva Trio Multi er især anbefalelsesværdige til dig, der leder efter en julegave til den madlavningsglade kæreste.

Dura Line gryderne er støbt i aluminium og har tilmed slip-let belægning, hvilket betyder, at maden ikke brænder på, medmindre du virkelig strenger dig an. Velegnet til stegning og sammenkogte retter.

White Line gryderne er ligeledes støbt i aluminium, og disse er keramisk belagt, hvilket betyder, at varmen cirkulerer bedre rundt samtidig med, at den er nemmere at gøre ren. Lige så vel velegnet til stegning og sammenkogte retter.

Multi gryderne er derimod fremstillet i rustfrit stål. Det rustfrie stål er lavet ud af et stykke, hvilket udover at bidrage til det æstetiske, giver en god varmefordeling i enheden. Velegnet til kogning og gryderetter.

De rigtige pander – optimer din stegning

Ligesom med gryderne har en Eva Trio pande det mål at forenkle madlavningen for i sidste ende at give dig den bedst mulige oplevelse i køkkenet. Eva Trio panderne fås som normale stegepander, men også som grill-, sauter- og wokstegepander. Eva Trios stilrene, tidløse design skinner også igennem her med enkle produkter af høj kvalitet designet til den madlavning, som du ønsker.

Som en del af Dura Line serien tilbydes også en stegepande, der virker på alle varmekilder.

Den har en perfekt vægtfordeling, hvorfor den ikke bliver tungere ved eksempelvis grebet. Dette gør den et godt valg til, hvis maden skal rystes meget – eller hvis du skal vende pandekager.

Eventuelt kan du også finde forskellige typer af pander i kobberdesign, hvilket ud over den smukke brunrøde kobberfarve også gør, at varmen ledes hurtigere ud i hele enheden.

Passer designet fra Eva Trio lige til din smag, kan du finde mere køkkengrej og generelt boligtilbehør i denne enkle stil på evasolo.com.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *