Julegaveidéer til hende, som elsker dansk design

26. november 2015 Brevkassen 0
Julegaveidéer til hende, som elsker dansk design

Juletiden er den tid på året, hvor forkælelse af dig og dine nærmeste kommer i første række. Det gør man ved først og fremmest at spendere tiden med dem, man holder af, men også ved at bevise, at man holder af dem. Det kan nogle gange være svært at udtrykke med ord, så i stedet har man opfundet en jordisk tradition i form af julegaver som katalysator for din kærlighed.

julegave 2015At vælge den perfekte julegave kan være en svær proces, der ofte udmunder sig i konklusionen, at det ganske enkelt bare ikke er muligt, så i stedet for at bruge timer i alverdens forskellige storcentre, bør du give hende eller ham noget, som du ved vil blive brugt. Forkæl din kæreste med et stykke dansk design, der kan og vil blive brugt i ganske normale hverdagssituationer – på den måde er du sikker på, at gaven er praktisk og ikke bare går i glemmebogen.

Glas til vin og andet hygge

Glas til vin, champagne, cognac, drinks og meget mere plejer at være en sikker vinder. Eksempelvis er Glassene fra Eva Solo designet specielt til bestemte formål af drikkelse, mens den karakteristiske skæve kant i toppen gør det muligt at få det hele ned uden at skulle anstrenge nakken.

Hvert eneste glas har en specifik funktion, fordi de hver især er tilpasset den væske, der nu engang skal i – skulle man hælde rødvin i et glas produceret til dessertvin sker der selvfølgelig ikke noget, men designet er målrettet mod at give dig den optimale oplevelse, hvad end det er rødvin, dessertvin, portvin, cognac, champagne, snaps eller whisky. De forskellige designs sikrer, at væsken falder de rigtige steder på tungen, så du får den optimale smagsoplevelse ud af din drink.

Alle glassene er designet af Claus Jensen og Henrik Holbæk, som begge er uddannede designere med masser af erfaring. Begge er anerkendt gennem utallige priser og awards for deres kreative egenskaber. Eva Solo vinglas er altså en oplevelse i både funktionalitet og design.

Se et stort udvalg af glassene fra Eva Solo på Roomsa.dk.

Vandglas – det enkle og praktiske

Man kan selvfølgelig ikke leve af gyldne dråber hele tiden, så glas til ganske normalt vand bliver i længden en nødvendighed. Vand er essentielt for menneskets overlevelse, så derfor kommer det som en naturlig ting i dagens Danmark at skulle drikke vand dagligt. Med de normale Eva Solo vandglas går man ikke helt galt i byen. Det enkle design med den karakteristiske skrå kant er med til at forenkle en af dagligdagens nødvendige processer, så det at drikke vand ikke bare er en ting, man skal have af sundhedsmæssige årsager, men noget man har lyst til. Vandglassene er mundblæste og tåler opvaskemaskine. Stilmæssigt passer de perfekt ind med de ovennævnte glas til den lidt sjovere drikkelse på grund af de designmæssige ligheder.

Står du altså i en situation, hvor du mangler den perfekte gave, er glas en god løsning; en simpel og klassisk gave til den kvalitetsbevidste kæreste.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *