Indretning: tips til dig, der vil have en barvogn

01. marts 2021 BOLIG & DESIGN 0
Indretning: tips til dig, der vil have en barvogn

Barvognen har gjort et comeback, og den giver også en form for elegance med et drys af retrovibes.

Det er ikke helt så svært at forstå, hvorfor den har gjort sit comeback. For det første ser det unægteligt stilet ud og så er det også lidt overskudsagtigt. en smuk barvogn kan samtidig bruges som et dekorativt møbel, prydet med planter, glas og karafler.

Alt er ikke helt op til tilfældighederne og ønsker du at din alkohol bliver opbevaret korrekt så er der nogle ting du skal være opmærksom på.

Korrekt opbevaring af alkohol

En barvogn med glas karafler kan se meget elegant og stilet ud, men det kan også være lidt risikabelt. Alkohol og sol er ikke særligt gode venner, da alkoholen både kan miste smag og farve.

Et godt råd er at stille din barvogn et sted i hjemmet, hvor den ikke får direkte sollys, alkoholen har nemlig bedst af at blive opbevaret et tørt og køligt sted. Har en flaske alkohol været åben i længere tid kan smagen godt ændre sig det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i hvordan du opbevare de forskellige typer spiritus bedst.

Et eksempel kan være om spiritussen skal ligge ned eller stå oprejst, en vin for eksempel må gerne lægges ned, hvor derimod den høje alkoholprocent i whisky gør sådan at den skal opbevares stående. Med en barvogn kan du smukt og elegant præsentere dine yndlingsdrikke, alt fra whisky og vin til absint.

Dekorering af barvogn

Der er massere af måder, hvorpå du kan dekorere din barvogn. Selve glassene, karaflerne og flaskerne er et godt sted at begynde. Det er dog vigtigt, at du vælger den helt rigtige karaffel, mange læner til krystalkaraflerne, dette er også forståeligt da de ser utroligt flotte ud på barvognen og præsentere alkoholen på en smuk og elegant måde.

Du skal dog være opmærksom på, at rigtige krystal karafler kan trække bly i alkoholen, hvis den står for længe og dette kan give blyforgiftning.

Derfor kan du bytte krystalkaraflerne ud med glas karafler, det er næsten ikke til at se forskellen og det er stadig en smuk måde at opbevare og præsentere på.

Når du har styr på basen, er det kun fantasien der sætter grænser. Rørepinde, sugerør og citroner kan også smukt pryde din barvogn og du kan bruge den til, at opbevare alt det nødvendige tilbehør.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *