Derfor er ærlighed omkring sex essentielt

17. februar 2021 Sex og samliv 0
Derfor er ærlighed omkring sex essentielt

Hvis dit sexliv med din nuværende partner, ikke er som det var i starten, så er du ikke alene. Der findes stort set ikke nogen par, der ikke går igennem kedelige perioder i deres forhold hvor sexlivet alt andet end blomstrer. Nogen trækker på skuldrene og tænker at det nok går over. Andre tager tyren ved hornene og gør noget ved det – hvem tror du selv har den bedste chance for et godt sexliv på den lange bane.

Alt bliver dagligdag i et parforhold, når det er gået noget tid. Det gælder også en ens sexliv, hvor kedeligt det så end lyder. Det man bare skal huske på, er at dagligdagen ikke behøver at være en negativ betegnelse. Hvis ens liv generelt er kedeligt og trist alle dagligdage, så er ens sexliv sandsynligvis det mindste problem. Ofte så afspejler ens sexliv meget godt ene generelle liv. Så hvis man langt hen ad vejen er glad og tilfreds, og ens partner er det samme, så er det også en god sandsynlighed for, at ens sexliv er godt og velfungerede.

Weekend sex

Selvom jeres hverdag måske er god, så må weekenden jo stadig gerne være noget særligt. Det kan derfor også være, et rigtig godt sted at eksperimentere lidt. Et sexliv må gerne udvikle sig over tiden. Jo mere trygge man bliver ved hinanden, jo flere ting tør man også afprøve og jo mere spændende et sexliv kan man få.

Hvad i skal eksperimentere med, kommer naturligvis an på, hvem i er, og hvad i tænder på. Det der er absolut vigtigst er, at i er åbne omkring det. Hvis man ikke kan tale om sex, kan det være svært at dyrke det tilfredsstillende. 

En ting som flere og flere finder glæde i, at lidt let bondage, hvilket ikke mindst vandt indpas sammen med Fifty Shades of Grey bøgerne og filmene. Du kan finde inspiration til bdsm legetøj her. Det kan dog også være en af de ting, som mange kan have lidt svært ved at bringe på banen, da mange stadig ser det som lidt grænseoverskridende. Det KAN det også være, men det kan også være meget andet.

Vær ærlige omkring det

Det vigtigste når man prøver nye ting i sit sexliv er, at man har det godt med det. Det skal være spændende, ellers er der jo ingen grund til at prøve noget nyt. Her er det, at det er helt essentielt, at man formår at være åben og ærlig omkring sine lyster. Både omkring de ting man har lyst til, men også omkring ting man måske ikke har lyst til, eller ikke føler sig tryg ved. 

Hvis man blot er ærlig omkring det, så bliver mange overrasket over, hvor ens partner måske har det på samme måde, eller i hvert fald gerne vil følge dine lyster. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *