Sådan holder du håret sundt

Sådan holder du håret sundt

Vores hår udgør en stor del af det indtryk, vi giver, fordi det har en bemærkelsesværdig effekt på vores udseende. Forskelligt hår giver forskellige indtryk, og det bedste indtryk kommer af hår, som er sundt, velplejet og strålende; det kan du også opnå selv.

Begræns hårvaskeriet

Dette tip er efterhånden blevet en klassiker, men det er stadig gældende; lad være med at vaske dit hår hver dag.

Konstant hårvask kan slide på håret, og det ødelægger hårets naturlige fedtlag. Hvis du ødelægger det fedtlag hver dag, begynder hovedbunden at producere endnu mere fedt for at kompensere, og du ender med hår, der er super fedtet.

 Som resultat vil du få lyst til at vaske dit hår igen, og den onde cirkel fortsætter. Prøv at vaske hår hver anden eller tredje dag, og skyl det uden shampoo de andre dage.

Brug plejende produkter

Dog skal du huske på, at det er forskelligt fra person til person, hvordan deres hår ser ud. Den person, du synes har så smukt hår, har måske ikke brug for at gøre noget ved det, og i så fald har den person bare vundet det genetiske lotteri.

Men mange mennesker oplever, at de har brug for at bruge hårprodukter for at opnå den hårpragt, som de drømmer om.

Et godt mærke til det formål er Innersense Organic Beauty, der fokuserer på ren og sund skønhed. De har mange forskellige og gode hårprodukter; klik videre for at se mere fra Innersense Organic Beauty.

Undgå ekstreme temperaturer

Noget, som der bestemt er skidt for dit hår, er ekstreme temperaturer. Både ekstrem kulde og høj varme er dårligt for dit hår, og det kan få håret til at blive tørt, slidt og knække.

Derfor er det en god idé at undgå glattejern og krøllejern, da det kan få dit hår til at blive sjusket og fuldstændig glansløst. Det skader ikke at gøre det engang imellem, men hvis du planlægger at gøre det dagligt, kan det få seriøse konsekvenser for dit hår. I så fald er det en rigtig god idé at bruge en eller flere plejende produkter for at sikre dit hårs sundhed.

Sundt og flot hår

Hvordan holder du dit hår sundt? Som sagt er der nogle mennesker, der ikke gør noget, og nogle mennesker, som gør en masse, men man kan aldrig være helt sikker på resultatet. Dog vil der aldrig komme noget dårligt ud at passe på sit hår.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *