Imponer din kæreste med vinterens herremode 2012/2013

14. november 2012 Tøj og mode 1
Imponer din kæreste med vinterens herremode 2012/2013

herremode 2012

Vil du gerne imponere det modsatte køn, så er det først og fremmest vigtigt, at stilen er i orden. Det er ikke bare vigtigt, men noget af det vigtigste, hvis det skal lykkedes at imponere kvinden allerede fra start af. Enhver ved at førstehåndsindtrykket er uhyggeligt vigtigt, og man bør derfor tænke over tøjvalget.

Noget af det absolut første kvinder lægger mærke til er mandens tøjstil, og hvis den er kedelig og umoderne, så har man allerede fået en utrolig dårlig start. Dette skal naturligvis ikke ske for dig, og derfor bør du holde dig opdateret omkring, hvad der er moderne.

Der sker hele tiden noget nyt indenfor modeverdenen, og det kan til tider være svært at følge med i udviklingen. Det er selvfølgelig forskelligt, hvad der er populært i de forskellige årstider. Det giver sig selv at om vinteren går man i meget varmere og større tøj frem for om sommeren.

Vintersæsonen er kendt for store og varme striktrøjer, vinterjakker, vinterstøvler, huer og vanter. Men hvad er populært og hvad er nyt? Dette vil vi forsøge at give dig svar på i denne artikel, hvor det drejer sig om vintermoden 2012 / 2013.

Vinterjakker

Hvis du for nylig har været ude for at kigge på en ny vinterjakke, så ved du nok også, at det er utrolig svært at vælge. Der er et meget stort udvalg af vinterjakker, og det er svært at skabe sig et overblik over hvilke brands man bør kigge efter, hvor meget kvalitet man får for pengene og sidst, men ikke mindst om man bør købe sin kommende vinterjakke i en butik eller hos en online shop. I de seneste par år har vinterjakker til mænd, med pels været ret populære, men i år virker det ikke til at pelsjakker er særlig populære.

herremode 2012 peak performance jakke frost down

I vinteren 2012 / 2013 er det primært de lidt længere vinterjakker som går ned til omkring låret. Hvis du går efter kvalitet kan jeg anbefale dig følgende mærker:

• Canada Goose
• Peak Performance
• The North Face
• Henri Lloyd
• Alpha Industries

Hvis du mener at de 5 nævnte brands er nogle af de dyrere mærker, så har du helt ret. Fordelen ved at købe vinterjakker fra disse fem brands er, at du kan være sikker på, at du virkelig får kvalitet for pengene.

Du får højst sandsynlig en vinterjakke der er både varm, stilfuld, og som du kan bruge i mange år fremover. Vores tip er altså at gå efter kvalitet, da det kan være en rigtig klog investering på længere sigt.

Find nogle af de omtalte vinterjakke til mænd via disse links:

Vinterstøvler

Vinterstøvler kan i mange tilfælde være store, klodsede og grimme, men heldigvis er der rigtig mange moderne vinterstøvler til mænd i butikkerne. Der har været flere brands, der har imponeret med deres nye kollektioner af vinterstøvler, da de virkelig har forstået at gøre det stilfuldt. Det er specielt brune og sorte støvler til mænd, der er populære i denne vinter.

vinterstøvler mænd 2012

Det gør ikke noget at vinterstøvler er store og varme, men det er ikke populært med høje støvler som går alt for langt op af benet. Derimod er det hot med en tyk, solid bund og generelt et lidt råt look.

Hvis man vil have kvalitetsstøvler i år, så kan det anbefales at gå efter mærker som:

• Wolverine
• Timberland
• HUB Footwear
• DR. Martens
• K1X

Se denne oversigt med vinterstøvler til mænd via disse links:

Huer

Udover at det er enormt praktisk med en hue i denne kolde vintertid, så kan man med en hue også skabe et rigtig cool look. Vi kan nok godt blive enige om, at det bestemt ikke er alle huer, der er lige kønne, men der er brands som Carhartt, Konrad og Obey som er rigtig populære og har været det i en årrække. Hvis du køber en hue fra en af de tre brands, går du altså ikke helt galt i byen, og du vil fremstå særdeles moderigtig.

Find de bedste huer til vinteren 2013 via disse links

carharrt huer 2012


1 thought on “Imponer din kæreste med vinterens herremode 2012/2013”

  • 1
    Jakob M on november 14, 2012 Svar

    Lækkert! Klart Peak Performance Frost Down som ses mest i gadebilledet i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *