Forvirret – hjælp mig

12. november 2012 Brevkassen 0
Forvirret – hjælp mig

jeg er forvirret

Hej jeg var i weekenden i Esbjerg og lave noget børnearbejde 🙂

Her ser jeg en fyr som jeg før har haft noget med før, og da vi havde skrevet sammen i ca. 4mån. vælger jeg at stoppe det, pga. afstanden da han bor i Esbjerg. vi var endda nået til den grænse som hedder at vi sagde “jeg elsker dig” til hinanden.

Da vi i sommers var på sommerlejr sammen igen, sagde jeg da vi var kommet hjem at jeg havde fortrudt at jeg afsluttede det vi havde dengang.

Så kom jeg til Esbjerg denne weekend og der var først meget godt mellem os vi slåsede for sjovt og små drillede hinanden.

Og da vi senere skulle se film og vi sammen med de andre havde valgt en gyser troede jeg ikke der skulle ske noget men så, siger han om han må komme under min sovepose fordi han vil nok komme til at fryse, og så ligger vi der og ser film, jeg ligger op ad ham.

Senere skal vi så sove vi vælger alle 5 at sige vi sover derinde hvor vi har set film og først ligger vi i sofaen og han tager sin arm om mig og vi ligger der sammen, vi finder dog ud af at han ikke ligger så godt, så jeg siger om han så ikke henter en madras til os, det gør han så og vi ligger der sammen og putter plus vi fletter finger og ligger helt tæt, jeg mærker senere at hans ene hånd ligger og nusser mig lidt på låret og lader ham gøre det lidt, hvor jeg efter tager hans hånd op og fletter fingere med i stedet 🙂

Men så kommer jeg hjem dagen efter og vi skriver sammen og jeg spørger om det var bevidst at han gjorde det han gjorde og han svare at det var det.

Spørger også om det havde noget med at jeg havde fortrudt at vi stoppede det vi havde og der svare han at det havde lidt med det at gøre.

Så snakker vi om at give det en chance til og jeg udtrykker at jeg ønsker det, hvor han siger han lige vil tænke over det.

Nu er jeg forvirret over hvad der kan ske fra nu af fordi venter på at han svare men er i tvivl om hvad han kan svare 🙂

Plus fik alle føelser tilbage for ham da vi lå der og puttede og flettede finger så hvad gør jeg? bliver jo knust hvis han ikke vil give det en ny chance!

[hr]

Svar på spørgsmål

giv tid til ham

Kære forvirrede 🙂

Jeg er slet ikke i tvivl om, at den her dreng virkelig gerne vil dig!

Ellers ville han ikke spørge dig, om han må ligge sammen med dig i soveposen. Om det var fordi han frøs tror jeg ikke på 😉

At I begge ligger og fletter fingre, er også et klart tegn på at drengen kan lide dig.

Men hvad er der så galt?

Ser du, rigtig mange drenge kan få deres stolthed ødelagt over at få et “nej”. Du har jo allerede en gang før afvist ham ikke? Han er garanteret ked af det fra sidste gang du afviste ham, og hvad forsikrer ham i at du ikke afviser ham igen senere?

Det bedste du kan gøre er, at lade ham få tid. Selvom det er svært 🙁

Jo mere du klemmer citronen, jo værre bliver det for jer begge. Et kæmpe NO-GO når man gerne vil score en person er, at presse for meget på.

Mit råd er derfor til dig:

  • Vær cool og afventende
  • Skriv med ham alligevel engang imellem, men undgå at skrive om jeres forhold
  • Vær sød og venlig når I skriver
  • Vær hans bedste ven

Hvis du følger de ovenfor nævnte råd, så er jeg helt sikker på at det vil lykkes for dig.
For drenge findes der ikke noget mere tiltrækkende end venlige piger, der er søde og vil gøre alt for en.

Er du til gengæld typen der slet ikke kan vente, så må du bare overbevise ham om at det ikke vil ske igen 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *