Er jeg på dybt vand?

19. november 2012 Brevkassen 0
Er jeg på dybt vand?

dybt vand

Kære brevkasse hos Drømmekæresten

Jeg har længe gået og tænkt over mange spørgsmål. Jeg har været i forhold med en fyr, for ca 4 år siden, jeg kan tydelig husk at han slet ikke var min type, men pludselig faldt jeg bare for ham hvor det var mere ham der gjord alt for og få mig den gang, var jeg bar slet ikke interesseret. Men så pludselig efter noget tid faldt jeg for ham og kunne slet ikke få ham ud af mine tanker, der var jeg meget bange for og miste ham., men inde i mit hoved sagde det du mister ham ikke, det er den rigtigt.

Et år efter slutter forholdet så hvor han går fra mig hvor han egentlig ikke rigtig giver mig en ordenlig forklaring., han forlod mig bare med en masse smerte., jeg havde så utroligt svært ved og komme over ham,. Selv efter 4 år har jeg ham stadig i mine tanker det undre jeg mig tit over, det er som om jeg ikke rigtig kan komme ordenligt videre ikke fordi jeg går og har det dårligt men fordi jeg stadig har ham i mine tanker., bortset fra det er jeg begyndt og se ham meget.

Det ofte, hvor jeg får det su i maven som var det den gang. Det føltes så underligt,. Og ved ikke rigtig om han har det på samme måde da han giver tit mig udtryk for at virkelig vil mig,. Men vil han mig seriøst? Eller leger han med mig?

Hver gang jeg sider alene med ham har jeg den trang til og fortælle ham nøjagtig hvordan jeg har det med ham. Men efter han forlod mig den gang, har jeg mistet min respekt for ham, således at jeg er blevet en lukket bog, jeg er bange for og vise jeg er svag og det føler jeg at jeg viser ham hvis jeg fortæller ham hvordan jeg har det. Han er selv som en lukket bog til tider., men her på det sidste har han givet mig nogle komplimanter men som jeg er stoler jeg ikke på hvad han siger fordi jeg har mistet så meget troen på ham fordi han såret mig så meget den gang. Nu er jeg så i tvivl om hvad jeg egentlig skal gøre skal jeg drop ham fordi mit hoved siger nej han er ikke det værd han giver dig falske for håbninger eller som mit hjerte sig hvis du elsker ham så skal du ligge ting bag !

Eller skal jeg se hvad tiden bringer, jeg vil bare ha svar på om han virkelig er vild med mig når jeg selv har set ham jaloux hvis jeg snakker med andre fyre, men nogen gange kan han virke ligeglad og andre gange ikke så derfor forvirre det mig en del og har dig ikke rigtig kunne læse ham, om han er jaloux og stadig tænker på mig men bare skjulder det fordi han måske har det på samme måde at han heller ikke vil vise at han er svag,. Hmm ja det er meget svært og forklar man skal nærmest selv prøve det for at kunne se hvad jeg mener., men håber du kan tyde lidt hvor jeg er henne, og hvad jeg kan gøre for jeg kan få det bedre ved ikke og gå og ha ham i mine tanker hele tiden. Og gå i det uvisse og ikke rigtig vide om det er noget man brugte kæmpe for eller bare ligge det på hylden selvom det er svært?

Hilsen

N

[hr]

Svar på spørgsmål

Kære N

Puha. Sikke en omgang.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så virker din situation som noget værre rod.

Du får mit bedste råd allerede nu. Red dig selv for ubehag ved at droppe drengen og lade være med at se ham. Det kan godt være at dit hjerte (bla bla) siger ja, men statistisk er der en meget stor chance for at dit hjerte tager fejl.

Bare fordi dit hjerte ønsker noget, så er det langt fra sikkert at det overhovedet sker og at det er det bedste. Hjertet er utrolig egoistisk, og tænker kun på sig selv. Det er præcis derfor, at så mange bliver såret når de følger hjertet.

Netop fordi hjertet på ingen måde er rationel.

Vi lever desværre ikke i en film, hvor der hver gang er en happy ending. Du er selv ansvarlig for dine egne handlinger, og det er dig som står alene med lortet i halsen når det går galt.

hvordan klarer vi den

Så hvad vil du helst?

  • Bruge en masse tid på at blive såret igen?
  • Leve i uvished?
  • Være usikker på dig selv?

Jeg råder dig til at bruge hovedet og din egen fornuft. Det vil redde dig selv for meget besvær, og jeg tør vædde med at dine venner siger det samme 😉 Det er nemlig langt lettere at give gode råd, når man ikke selv står i dilemmaet.

Betyder det, at man aldrig skal følge sit hjerte?

Nej på ingen måde! Hvis der er en ting, som jeg tror på så er det kærlighed og kildevand.

I mine øjne skaber hjertet retningslinjerne, og så er det hjernens opgave at finde vej igennem dem. Det giver dog desværre ingen garanti for succes, men chancerne er højere for at man ikke bliver såret.

Hvorfor siger jeg så alt dette til lige præcis dig?

  • Du siger selv at han har såret dig
  • Du siger selv at du har svært ved at stole på ham
  • Du siger selv at du ser ham ret meget
  • Du siger selv at han kan virke ligeglad med dig

Hvis du ikke får denne dreng afmystificeret, så får du hellere ikke fred. Og ja selvfølgelig kommer du over ham med tiden. 4 år er ingen tid, og der kan gå meget længere endnu.

Hvis du altså ikke handler.

Derfor skal stille ham et ultimatum. Spørg ham direkte om han vil dig eller ej?

Hvis han siger nej eller at han ikke ved det. Så betyder det et NEJ. For mig at se hvis man efter så lang tid stadig er i tvivl, så er det fordi han inderst inde ikke vil.

Din opgave er efterfølgende at fortælle dit hjerte med dit hjerne, at nu er det altså slut. Du ville blive overrasket hvor langt man kan komme ved blot, at overbevise sig selv om nogle ting.

Når du har fået et endeligt svar, så er det først at du stille og roligt begynder at komme videre. Det er langt fra sikkert at du møder en dreng, som vil få dig til at føle på samme måde. Men du vil 100% sikkert møde en dreng, som vil få dig til at føle noget helt andet og måske noget langt bedre 🙂

Skulle han sige JA jeg elsker dig, og jeg vil gerne prøve igen.

Så tager du chancen, og prøver at vinde bamsen. Det kan være at du får din happy ending 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *