Tre tegn på at du skal overveje at flytte fra kæresten

20. november 2017 MÆND & KÆRLIGHED 0
Tre tegn på at du skal overveje at flytte fra kæresten

Når man flytter sammen med sin kæreste, er det for de fleste en lykkelig tid. Pludselig kan I se hinanden hver dag uden at skulle planlægge at ses konstant og prøve at sammenflette jeres kalendere – samtidigt slipper du for at pakke den store taske med make-up og rent tøj for at kunne overnatte hos ham. Men nogle gange opstår der lige pludselig en mærkelig følelse i maven, hvor det ikke føles rigtigt mere. Noget er sket I jeres forhold, jeres sammenhold er ikke som det plejer, og du er i tvivl, om det er en kortvarig følelse, du bør ignorere eller om det er din krop, der fortæller dig, at nu er det nok. Nogle gange er der nogle tegn, som viser dig, at jeres problemer er alvorlige, og de enten skal løses eller I skal flytte fra hinanden – men hvilke?

 

Hvis sandhed ikke længere findes i hans ordforråd

Selvom I startede ud med et ærligt og romantisk forhold, kan tingene ændre sig. Der kan opstå situationer, hvor du opdager, at sandheden ikke er kommet i første række. Mindre ting kan overses og tilgives, men hvis det sker gentagende gange, er der noget i vejen, som du ikke bør acceptere. Diverse søforklaringer og konstant usikkerhed er ikke et godt fundament for et stabilt forhold.

At ting bliver holdt hemmelige – vigtige såvel som uvigtige – kan hurtigt skabe problemer i et forhold. Det er derfor vigtigt at gøre klart, at det ikke er noget, du har lyst til at være en del af. Enten skal sandheden på bordet fremover, ellers kan I ikke forblive sammen, og du må flytte ud. Ærlighed er altafgørende i et forhold og uden det, har I meget få chancer for et lykkeligt forhold.

 

Hvis han ikke længere sætter pris på dig

Der er ikke noget i vejen med at dele arbejdsopgaverne i hjemmet mellem sig. Nogle er bare bedre til at gøre rent, og andre holder af at stå for aftensmaden og oprydningen, hvilket er helt fair. Dog betyder det ikke, at størstedelen af arbejdsopgaverne bør ligge på en person, hvis dette ikke er aftalt og er helt okay mellem begge parter.

Hvis du laver størstedelen af de huslige pligter – vasker hans tøj, sætter varm mad på bordet og gør huset rent – og han ikke engang sætter pris på det, så er det et stort no-go. Laver han intet i hjemmet, og gør det heller ikke efter du har taget fat i ham, så er der stor sandsynlighed for at han aldrig kommer til det. Og måske kan du holde det ud nu og her, men på længere sigt vil det nage dig og kan være dybt ødelæggende for jeres forhold.

Det er vigtigt at overveje, om du ikke fortjener bedre. Selvom du elsker personen, skal du også tænke over dit eget værd.

 

Hvis jalousien spænder ben for jeres forhold

Voldsom jalousi er aldrig en god idé, og er du først endt i sådan et forhold og bor med en ekstrem jaloux kæreste, så er det værd at overveje, hvorvidt du kan holde ud at bo med ham resten af livet. Kimer han dig ned hver dag og vil vide, hvor du befinder dig hvert 10 minut, er det et dårligt tegn. Konstant vil du få dårlig samvittighed over, at han er utilfreds og anklager dig for diverse ting, som ikke har noget på sig. Det er her vigtigt at spørge dig selv, om det er noget, du kan holde ud, eller om det er det rette tidspunkt at flygte fra din ”fangevogter” og slippe fri.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *