Husk at gøre din bolig vinterklar

20. november 2017 BOLIG & DESIGN 0
Husk at gøre din bolig vinterklar

Vi går snart vinteren i møde, og det er derfor vigtigt, at din bolig er gjort vinterklar. Selvom det ikke lyder som den mest kvindelige ting, er det stadig vigtigt at tjekke et par ting, inden de kolde temperaturer for alvor sætter ind. I denne artikel får du 3 tips til, hvordan du kan gøre din bolig vinterklar.

Tjek op på isolering og tagrender

Inden vi går vinteren i møde, er det en fordel hvis du har tjekket op på din isolering og på dine tagrender.

Det er vigtigt, at din isolering er i top, når vi begynder at varme vores bolig op. Hvis isoleringen halter, vil al den varme luft fise ud af boligen igen, og du vil komme til at bruge mange unødvendige penge på at varme din bolig op.

Tagrenderne er et andet vigtigt punkt, når det gælder boligen. Om efteråret falder der mange blade ned i tagrenderne, som kan gøre at tagrenderne bliver overfylde, hvis de ikke bliver tømt. Hvis en tagrende bliver fyldt, vil vandet ende med at ryge ud over kanten, som kan resultere i skader på facaden. Det er derfor vigtigt at holde øje med tagrenderne, så du ikke ender med skader på husets facade.

 

Giv haven en omgang

Noget andet, som du også skal sørge for er klar til vinteren er haven. Selvom der ikke er meget at lave i haven om vinteren, er det fx vigtigt at sørge for, at de planter der ikke kan tåle frost kommer ind, så de kan klare vinteren.

Samtidig kan du op til vinteren overveje at bruge tid på noget af det, som der ikke er tid til resten af året. Du kan fx overveje at give fliserne en omgang. Hvis du sørger for at vedligeholde fliserne op til vinteren, er der en bedre sandsynlighed for at de er modstandsdygtige til det hårde vintervejr. Du kan fx overveje at få et firma som Nanostone til at hjælpe med dine fliser og fx lave en fliserensning. Du kan se hvad de tilbyder, på nanostone.dk.

 

Skab en hyggelig bolig indendørs

En sidste råd til at gøre din bolig klar er at skabe et hyggeligt hjem indenfor. Om vinteren tilbringer vi meget tid indenfor, og det er derfor vigtigt at din bolig er gjort hyggelig. Når du har en hyggelig bolig, kan du føle dig bedre hjemme, og på den måde bedre slappe af, når du er hjemme.

Du kan gøre meget forskelligt for at skabe et hyggeligt hjem. Du kan fx lave en hyggekrog, hvor du kan sidde med en god bog og en kop varm kaffe. Du kan også finde lidt ny dekoration til din bolig, for at gøre dit hjem mere personligt. Et personligt hjem er nemlig forudsætning for at have et hyggeligt hjem.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *